Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
benneleszekatévében

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
benneleszekatévében

Nem tudtam megnézni a Horrorra akadva című filmet csütörtökön, mert elaludtam.. tulajdonképpen nem is emlékszem rá, mit csináltam.. na mindegy, sajnálom, mert szívesen megnéztem volna :)
Tegnap volt sulis farsangi buli. Hoztak a hetedikesek ezüst hajsprayt meg csillámport. Kaptam én is pár nagy csíkkal, a copfomra meg egy csomó csillámport. Az semmi, a kis ötödikesek meg hatodikosok full kék fejjel, esetenként vörös-kékes-zöldes frizkóval jöttek.. azthittem lehidalok.. szörnyű, hova fejlődünk :P
Buli után kimentünk a műjégpályára, ahol a VIVA is forgatott. Sikeresen elbénázott egy klippküldést barátnőm, ahol persze a Csiga számot küldtük.. utána én küldtem K-maro Femme like you-ját. A végén megvártuk Gerit, hogy valami kis aláírás félét nyomjon már nekünk.. megvártuk míg hétszer felmondja a beugró szöveget, meg még a jövőheti állomást nyolcvanszor, csak 15 percet vártunk de én halálra untam magam. Utána a ruhatáros bácsi meg velem ordibált, hogy először oda kell jönni mert el fog menni a villamos és nem mindenki jár kocsival.. mondtam neki, hogy bocs, én is villamossal megyek. Utána még morgott valamit, de ráhagyta..
Utána még félórás sorbanállás a kölcsönzőnél. Kiértünk 20-ra a villamos megállóhoz, de az csak 10-kor meg 40-kor indult.. ahh, király, mondom, addig befagy a lyukam is..
11 után értem csak haza.. igaz, Singből később értem volna, de ez most jobb volt.. majd jövőhéten :)

Meg kéne moziban nézni a Sorstalanságot.. meg azt a Hitletes filmet is.. kíváncsi vagyok :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat