Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
segiitseeegg!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
segiitseeegg!

Segitseg! Elveszett a kedvenc ezustnyaklancom! Uuuu.. tudom, hogy felvettem a suliba, es itthon, mikor le akartam rakni, rutinmozdulattal raktam volna le, de rajottem, hogy nincs mit kicsatolni.. ugy sajnalom! Ez volt a legelso sajat penzbol vett ekszeerem, es ugy szerettem :((( Aki megtalalna pls, jelezze nekem! Sot, ha jol ereztem mar doboran se volt a nyakamba, mert nem lengedezett.. aaaa, nembiroommkiii!
Hm. A buli megint jolall. Fele evfolyam jon, fele nem. Jatekot fele akar, fele nem. Mit kezdjek veluk? Kaja, pia, hetfon hajnalban meglesz vege. Tok jo.. Miert kell nekem minden szrt elvallalnom? Kezdve ennel, folytatva a krampuszosdival. 5. ora utan beultunk a fotolaborba, jatekot, diot, mogyorot, szaloncukrot szamolgattunk.. mar guluzott a szemem is.. sot, utana nem volt kedvem hazajonni, dobra cucc nelkul mentem be, igy xilofonoztunk.. attol is jojozott a latokam.. Sot, meg azt se tudom, milyen ruhaba leszek krampuszkent! Fekete, az tuti.. Amilyen fekete cuccaim vannak, nem biztos, hogy egy krampusznak illo lenne.
Na nagyjabol ennyi volt a mai napom.. Remelem itt is fejezodik be.. bar lusta vagyok, de CD-t kene irnom, Gabor D. szamtech versenyt megcsinalni, meg egyebek.
Udv. :)

U.i.: Tegnap volt a magyar verseny eredmenye. II. helyezes. 1,5 napos felkeszulessel.. kicsit se vagyok most buszke erre. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat