Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
full téboly, de nem house

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
full téboly, de nem house

Ahh.. Tiszta kész voltam egész nap.. alig bírtam nyitott szemmel végigülni a hat órát.. Kajak megint azt kérdezgették, nem-e vagyok beteg, jól érzem-e magam stb, ugyanúgy mint egy héttel előbb.
Kémiából tézét írtunk.. következő órán egy másik osztály írta az évfolyamról.. mondták, hogy ott rögtön kijavította a tanárnő, és elkezdett engem osztani, hogy azért mert én ikszipszilon vagyok, még nem biztos jövő a középsulikban, meg hogy mit képzelek én magamról, hogy 5 perc után becsukom a füzetkém és szunyizok. Kettes lett.. na nembaj, majd kijavítom. Az egyes matekom mellett.. tökjó..
Mennem kéne aludni. Holnapra már csak ki kéne pihennem magam..
Utálom ezt a sok Tamás névnapot. Egy évben van vagy 4, sose tudom ki mikor ünnepli. Bezzeg az én nevemnapja az is csak egyszer van, és véletlen se suliidőben.
Ebben a hónapban a suliban összesen 14 tanítási napunk lesz.. Nem tudom, hogy jött ez így ki, de tele vagyunk szünetekkel.. persze nem panaszkodok, jó ez így ;)
Ja, holnap megyünk fotokiállításra. Tök izgi.. elvileg a jövő héten mentünk volna, de mint kiderült, már ezen a héten bezárják a cuccost, ezért kénytelenek vagyunk hamarabb megnézni..
Ja, és a Sorstalanságot meg nem nézzük meg sulival.. pedig akartam.. áá..
Moziról juccömbe: megnéztük a Bújócska című filmet egy barátommal.. elég gyenge.. nekem legalábbis annak tűnt. Ráadásul az a szegény macska.. :)))) Na jó mindegy, ízlések és pofonok.. :)
Akartam még valamit írni, de elfelejtettem mire ideértem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat