Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
Hoolnapp Karrááácssoonnyy(?!)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
Hoolnapp Karrááácssoonnyy(?!)

Nos, ittvagyunk karácsony előtt egy nappal, engem pedig egyáltalán nem érdekel ez az egész. Meglepő, pedig tavaly még vittem a kis listámat anyuhoz, hogy ezt meg ezt szeretném.. ebben az évben megemlítettem mutternak, hogy jólenne egy jégkori vagy egy új mobil, és kész. Nem pitiztem meg nem könyörögtem semmiért.. Nem értem magamat. Komolyan nem. :)
Ittvannak már az ajándékok az ágyam végébe.. Két dugottnagy doboz, szépen becsomagolva, ráírva, hogy "Ibi" meg "Kriszta". Különösképpen nem izgat.. (de azért megfogdostam, felemelgettem, megrázogattam őket.. nehezek..)
Úgy érzem most nem tettem ki magamért karácsony ügyben, apának ma vettük meg az ajándékot (hozzá ötletem se volt), anyának pedig csak lazán egy nyaklánc és kész.. meg majd kipingálom a suliban fából kireszelt fenyőfámat.

Ugye még pénteken se volt biztos, hogy megyek szombaton Pestre.. mégiscsak mentem, anyám beadta a derekát (nem kellett sokat győzködnöm..)
Szombat hajnali 5:20-as vonat.. kellemes volt, félkómásan, összvissz 4 órás alvással legyek talpon egész nap.. mondjuk nem volt nehéz, uncsi volt a chatfoci.. najó, örültem egy két új arcnak, és persze a régieknek is nagyon, a szervezés jó volt, csakhát.. kevesen jöttek el, mint nézők.. nembaj, lesz ez még jobb is. ;) Attól függetlenül várom a következőt.
Foci közben találkoztam még egy ismerősömmel, végig bejártuk Újpestet egy Mekdonálcot keresve, amit sajnos nem találtunk meg. Így bekellett érnünk a Tescoval. :)
Vasárnap egy kedves srác ismerősöm megváratott.. kb. egy órát vártam ráá.. grr, kicsit se lettem ideges! (mint említettem, utálok pasira várni..) Szegénynek lett is utána lelkiismeretfurdalásra.. Megemlítettem még egy párszor neki a késést, olyan édesen irult-pirult ;)) Ja és mikor mentünk fel a Westendben a mozgólépcsőn, Dopemant meg az öccsét láttuk lent, ott beszélgettek. Hihi! Miket látni Pesten :)
Másnap találkoztam egy harmadik ismerősömmel, (akihez menet az EuroParknál a Sugarloafosokat láttam a járgányukban), akiben nagyon kellemeset csalódtam, ugyanis rettentő jófej! Régen láttam már, sokat változott, előnyére persze. Annyit nevettem vele 4 óra alatt, mint azelőtt egy hónapban nem. Nagyon hüjék voltunk.. de ez így van jól. :)
Szerdán (ami már ráadás volt, mert elvileg kedden este mentem volna haza, de "lekéstem" a vonatot, így egy potyanapot tartózkodhattam Pesten) elmentünk biliárdozni. Jó volt, első körbe vertem mindenkit, utána szépen vertek vissza.. ;)) Biztos elbíztam magam. Pedig ez ahhoz képest jó teljesítmény, hogy 1000 éve nem biliárdoztam! :) Imádom! Imádom a dákóóótttt!! Meg a golyóóókaattt!!! :)))
Szerdát már sajnos nem tudtam ellógni, így szerdas délután 5 órás vonattal jöttem haza.. hát.. kicsit volt tömegnyomor, mindenhol emberek álltak, volt aki fel se fért, az ellenőr is szinte úszott az emberek között.. szerencsére Ceglédnél leszálltak egy csomóan, úgyhogy utána már csökkent az állók száma, és énis betuszkoltam magam egy fülkébe ;)
Mellettem egy francia nő ült a párjával, franciául kiadott Danielle Steel regényt olvasott.. imádom a nyelveket, fél szemmel ott kuksiztam a könyvet, olvastam vele együtt, pedig nem is tudok franciául ;)
Szembe velem meg egy öreg nénike ült.. olyan kis begöndörített szőke haj, kis virágos kalap, kis édi fej.. tipikus "kedvesöregasszony" stílus.. mellette meg egy 40 körüli, ráncos asszony aki kivolt mázolva mindenféle színnel, így még visszataszítóbbá vált. Olyan cuccost viselt, amit a mostani 16-20 évesek.. de hát ha Ő ebben érzi jól magát, egészségére :)
Ja és volt a kabinban még két szimpi fiatal lány.. Leszbikusnak tűntek, cirólgatták egymást, puszi szájra meg egyebek.. eskü ott ették meg volna egymást, de annyi tolerancia azért szorult beléjük, hogy ne tegyék meg. :)
Másikoldalról mellettem meg egy cigány csávó ült.. hátőő, mikor bejött a fülkébe a szőke leszbicicával egymásra néztünk, girmaszokat vágtunk.. egyből megértettük egymást ;)
Mást nemtudok egyelőre írni.. majd ha eszembejut még valami, lekörmölöm.. :)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat