Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
BuLi aZ éLeT #2

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
BuLi aZ éLeT #2

Hihi :)
Csütörtökön a versenyről kb. 7 óra körül értem haza. Fél háromkor meg kezdődött. Kicsit kivoltam, de tetszett, megismerkedtem egy kiscsajjal, vele jól elvoltunk. :) Frankón jó hangulatban telt az a majdnem 5 óra hossza :) Pedig hogy paráztam..! :)
Péntek egész jól telt, közölte osztályfőnököm, hogy mivel 4-es röpdogát írtam, felelek még egyszer és megvan a négyesem. Miközben 3,3-ra állok. :) Nembaj, jólesz ez így :)
Fizóból hétfőn fogok felelni.. irodalomból pedig lazán bepingálta a négyest a naplóba a magyartanárom. Pedig nagy volt a szája, hogy Ő ugyan nem fogja a hármast megadni..
Este aztán lementünk Singbe.. eredetileg le se mentem volna, de aztán mégiscsak összekapartam magam és húztam elfele itthonról :) Tök jól éreztük magunkat, mint mindig ;) Meglepően sok ismerős arccal találkoztam, pedig azon aggódtam, hogy nem lesznek sokan, mert többen jelezték, hogy nem jönnek.
Mivel nem volt kedvem hazamenni Sing után, felhívtam egy nagyon kedves ismerősömet, aki épp Szegeden tartózkodott (egyébként budapesti), hogy fussunk már össze.. Reggelig ott voltam, addigra anyától vagy 30 hívás érkezett.. szegény, kissé aggódott, de nem értem miért, mert mondtam neki, hogy jól vagyok. Mármint, mielőtt lefeküdtünk még felhívott, és mondtam neki, hogy jól vagyok, itt a szomszédban, hagyjon már békimbe. Mikor hazajöttem mondta, hogy hallotta. De akkor miért zaklat alvás közben? Nemértem. Namindegy.
Tudjátok milyen ijesztó hajnali egykor, egyedül, egy sötét lifttel a tizedik emeletig menni? Főleg, hogy nemrég láttam a Gyilkos felvonó című filmet? Szétparáztam magam :)))) Najó ennyire komolyan azért mégsem.. de kicsit féltem, ami érthető, mert a fent említettek mellett még nyikorgott meg nemis tudom milyen hangokat hallatott.
Most megnéztem a Szüzet szüntess című filmet, hát, nem volt egy nagy durranás, pedig nagyon ajánlottak. Nekem nem tetszett. Jobb volt a Requiem for a dream, azt már vagy 4x láttam. Na AZ egy igazi jó film :)
Asszem ma este még lemegyünk OldTimerbe Indigó koncertre, holnap meg kori, úgyhogy ez a hétvége is mozgalmas lesz :)

^^ Ja, és nem akar nekem venni valaki egy új telót?? :))) ^^



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat