Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
a beavatás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
a beavatás

Már megint kihagytam egy napot. Szerencsére apa ezen a héten délutános, szóval ha úgy akarom délután kettőtől este tízig itt tepedhetek.
Ma beavattam az új magassarkúm. Talán nem kell mondanom, hüjének néztek az utcán, mikor a tiszta jégen csúszkáltam.. Még egyenes, biztonságos padlón is instabilan álltam, hát még a havas-latyakos utakon.. Suliba enyhén lepődtek meg rajtam, azt mondták, ez lenne az utolsó, amit kinéznének belőlem. Közöltem velük, hogy én se értem magam. Ilyen az élet, meglepetések sorozata. :)
Délután mentünk színházba.. A darab a Hókirálynő címet kapta, és tökre tetszett. Főleg a kis ördög belőle, hát az az színész fantasztikus volt. :) Hazafelé onnan megint küszküdtem a járással.. és még a tanárnőmmel is, hogy engedjen el, ugyanis elfelejtettem megemlíteni neki, hogy másfele megyek haza.
Na azthiszem ma itt félbemarad a naplóm, a "régi kedves ismerősöm" nyaggat, hogy játsszunk már.. itt a visszavágó ideje! :)
Ja, azt még megemlítem, hogy eszméletlen fájt a lábam, miután kibújtam a cipőmből. Mintha fellegeken járnék, úgy megkönnyebbültem..

Kedves ismerős távozott. 7:4-re aláztam. Na, milyen vagyok? :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat