Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
korareggeli chat

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
korareggeli chat

Már reggel 6-kor felkeltem.
Most épp suliból vagyok, már volt jelző, szóval mindjárt lépek.. :)

Na, megjöttem, elment barátnőm is, végre írhatok. :)
Valami történt ma..
Van egy osztálytársam, nagy bandás idióta, állandóan dohányzik az iskolában, zavarja az órát, visszafelesel a tanárnőnek, ittasan jön be tanulószobára, verekszik mindenkivel.. szóval igazi kis börtöntöltelék lesz. :)
Szóval Ő ma kirúgatta magát. Szó szerint. Első órán a sprayes flakonból távozó gázt gyújtotta meg (ami mellesleg robbanhatott is volna). Ezután a tanár küldte az osztályfőnökhöz, de a srác egyből az igazgatóiba ment, és kérte, hogy rúgják ki. Kajak.. hihetetlen. Remélem távozni fog napokon belül..
Amúgy az egyik nagy bandatag, hetedikes srácot most kapták el. Kocsilopás, rongálás. Ő már nem ide jár.. és rendőrkézen van. Mellesleg már elmúlt 14, mivel bukott..
Ennek a srácnak egy másik osztálytársának szintén ma volt az utsó napja itt a suliban.. Őt kirúgatta az osztályfőnöke (aki nekünk a magyar tanárunk..)
Szintén egy hatodikos srácot most akar eltávolítani az osztályfőnöke (nekünk történelem tanár)
Hát szép dolgok történnek.. meglepő.. olyan lesz ez a suli mint egy alter.. mondjuk mostmár kicsit változni fog, elmentek a fő szítók.
Tényleg meg kéne már tisztulnia ennek a sulinak.. nem lenne rossz, dehát mindenféle utolsó suttyót felvesznek. Aztán kiszórni meg már nem akarják, de simán megtehetnék..
Ja, és láttam tegnap egy tök jó gatyát 4000 valamennyiért.. fenem rá a fogam.. :)
Persze pár új felső is elkelne.. meg egy új cipő.. mhm..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat