Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kryss naplója


Kryss [789 AL], gazdája Kryss
utó-Valentin

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/789
utó-Valentin

Tyűha, tegnap is rosszalkodott a Teveclub. Beadja a rizsát, de nem tudok naplóba írni.. úgyhogy ez a bejegyzés, ami valójában a tegnaphoz kapcsolódott, csak ma kerül ki.
Egyébként ez a nem-tudok-írni-naplóba probléma állandó.. nem lehetne csinálni ez ellen valamit?
Íme a tegnapi bejegyzés:
Hihi. Érdekes dolog történt ma velem, mégpedig: délután a hazafele úton odajött hozzám egy csaj, épp kifele szállt egy régi mazdából: fehér krisztinaágulera-sapka, fehér hosszú kabát, farmer. Lepuszizott, megkérdezte mizu van velem, megkérdezte, ide járok-e a szomszédos suliba.. (már 8 éve!).. gyanús.. persze ez még így oké lett volna, ha ismertem volna a csajt, de életemben nem láttam még. Elkérte a számom is, próbáltam mentegetőzni, hogy nem jó a telóm, de Ő ragaszkodott hozzá. Leakadtam, meg megkérdezte a nevem is.. tutkó nemismert, már a kandi kamerát vártam. Összetéveszthetett valakivel.. vagy nem is tudom.. de nagyon durva, aki velem volt srác, csak nézett, hogy micsi ez a csaj.. :)
Volt ma szülői is. Anya+apa befáradtak.. apa szerintem a 8 év alatt egyszer sem volt bent.. most is csak kényszer, meg csak addig maradt, amíg aláírta a továbbtanulási papírokat (meglepő, egy szót se szólt..). Zökkenőmentesen ment minden.. bár a szülői után anyut elkapta az osztályfőnököm, hogy 5 percre ráérne-e. Persze, mondta anyu. Következett a papolás, hogy én nem tudom, hol a határ a diák-tanár kapcsolatban, meg, hogy nem jó helyre használom az eszem. Kapjabe.. miköze hozzá? Az más dolog, hogy igaza van. Ma is összevesztem vele tesiórán.. az egész tesiórát a tornaterem előtt töltöttem nagyszájú barátnémmal.
Fizika dogám hármas lett. Földrajz múltkori kettes felelet.. süllyedek.
Írtunk ma töri dogát. Életemben nem volt egy négyesem töriből, most lesz.. nem tanultam semmit, átnézni se volt időm, és most buktam le legeslegelőször a puskámmal. Nagyalakú füzet, láb között.. igaz, 4 éven át nem tűnt fel a tanárnőnek, hogy állandóan ezt csinálom. Kiestem a ritmusból, rájött, és el is vette.. Négyes legalább bizti lesz, annyit tudtam fejből is. ;)
Juj, és ami a legjobb, ami miatt nagyon-nagyon boldog vagyok, kaptam két Valetin-napi ajándékot :) Én.. egyedül voltam az osztályból, aki kapott valamit.. irigyeltek. Sárgák voltak. És az én kis imádott padtársam egy kis plüsskutyussal lepett meg, finom, selymes szőr, kék masni a fején (kék a kedvenc színem), kis macskás naptár (macska a kedvenc állatom), piros szívecskés tasak. Kis cuki-muki ;)
A másik srác, egy régi barát. Ő simán átnyújtott egy kis plüsscicust (kék szeme van..), rózsaszín kis masnival a nyakán. Olyan édi volt.. zavarában nem tudta, adjon-e puszit vagy se ;)
Pasziánsz.. hm.. régi kedves ismerős hanyagol. Tegnap különösképp érdeklődött irántam, mikor már 5 napja nem látott, de semmit több. Semmi pasziánsz. Áradozás az új lányról. Ma is csak szija, semmi pasziánsz. Áááh, megint hiányom vaaan ;)

Megszerettem a Valetin-napot. Pedig eddig utáltam.. A tegnapi is közrejátszott. Meg ma. Még mindig jó kedvem van! ;)

A mai bejegyzés:
Hm, asszem tegnap elhamarkodtam, hogy megszerettem. Még mindig utálom, csupán fűződik egy pár kellemes élményem hozzá. ;)
Ma egész nap esett a hó.. reggeltől, mostanáig, pedig már este van. Akkora fürdetés volt a suliban, wáá.. Imádom a havat! ;)
Hű, asszem most más nem jut eszembe. Pedig annyi mindent le akartam írni..
Ja, igen. Előrelátó vagyok. Tegnap foto szakkörön a szabadban fotóztunk, a jó nagy sárban. Térdig bele is másztam.. a gatyám csupa kosz lett. Mondom á majd ki lesz mosva, félredobtam.. Ma, ahogy megláttam, hogy esik a hó, már vettem is elő a gatyám.. a másik nacim nem épp játszós, ez meg annak tökéletes. Állítom a sok csatában még az alja is tiszta lett.. ;)
Holnap délután meg SZMSZ ülésre megyek. Anya régóta tagja ennek, valami sulis szülői szervezet, de most nekem is mennem kell, mivel beválasztottak a Diáktanácsba.. grrr.. este hétig ott dekkolni.. uncsiii :)
Ma megint összevesztem az osztályfőnökömmel. Tesiből be is vágott három egyest.. hát, ha neki ettől áll fel.. szadista. :)
Ja, és a "tegnap" említett csajszi ma csörgetgetett. Felhívni ugyan akkor se tudna, ha akarna, de azért.. miféle módszer ez? Ezt csak én csinálhatom.. Kíváncsi vagyok mit fog lépni az elkövetkezendő napokban.. Rájön, hogy csak összetévesztett valakivel? Remélem. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat