Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Vidám kicjány

Végre itthonról is gépezhetek :))
Ma már biztos itthonról, a kényelmes fotelemből fogok írni. Lehet, hogy a tegnapi bejegyzésem zagyvaságnak tűnik.. ha nem otthon vagyok és figyelnek, nem egészen tudok koncentrálni :P
Sajna az iccaka nem jött le Eminem legújabb albuma, pedig már azt is időszerű lenni kiírni.. több nincs is, ennyi a lista :)
Egyelőre hajnali fél hat van, de majd írok később is. :)
Juj, és előre félek a suliban mi lesz, igaz, hogy tegnap eltiltottak bennünket a hótól, de remélem ma már kimehetünk..! :)

Húh. Este van már, tíz óórraa.. :)
Feltöltögettem pár képet, és letöltöttem pár zenét a gépre. Eminem album lejött, már írhatom is ki.
A mai napom is mozgalmasra sikeredett (mint minden csütörtök..)
Tesiórán felbosszantottuk osztályfőnökünket (nem mehettünk ki az udvarra, pedig a másik nyolcadik kiment, erre nem voltunk hajlandóak dolgozni), megszadiztatott, kitörölte az összes továbbitanulási jelentkezési lap tartalmát a gépéből. Két óra múlva meg hozta fel a kinyomtaott példányokat.. Ja, és az ellenőrzőket, mert ugye a tesióra 15 perccel hamarabb ért véget, de mi sunyiban átöltöztünk és kimentünk hócsatázni, Ő meg ezt nem vette jónéven.
Ma nem volt Diáktanács, de megint a kis fotosokkal voltam, és ottvolt egy bizonyos fiú is (nevezzünk M-nek). Kissé az idegeimre megy, pedig nálam csak egy évvel fiatalabb. Szerencsére ottvolt két ötödikes is, őket imádom.. Z és K imádnivalóak :)
Aztán hazaugrottam, épp megkajcsiztam, már mentem is vissza szolfézsra. Ma vizsgáztunk. Hangközök pipa (kilestem), hármasvonzatok semmi.. egyéb ilyen tá-titi-tá típusú feladatok is nuku, nálam ilyen mint tiri meg mittudoménmi nem ismertek.. :)
Ezután dob.. a szolfézsnak kicsit hamarabb lett vége, elmentünk hócsatázni. Mire visszaértem a suliba élő hóembernek néztek a kicsik az udvaron. Dobtanbám is meglepődött egy icikepicikét. Jövöhéten abból is vizsga.. de legalább büszkén játszhatom el az Örömódát xilofonon :) Xilofonon jobban haladunk, mint dobon.. na mindegy, van még fél év :)
Szombaton központi felvételi, én meg nulla vagyok matekból. Kíváncsi vagyok, hogy fog sikerülni.. sok múlik ezen.
Nembaj, holnap egyik évfolyamtársam korrepetál. Összekapart egy pár lányt, úgyhogy egész napos mateknyúzás lesz.. :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat