Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
vizsgák

Érdekes, itt ülök a suliban, informatika vizsgán. A másik terembe 12 hely van, összesen 13 vizsgázunk, én így egyedül átkerültem egy másik terembe. Tök jó, síri csend, készen vagyok, és van még 15 perc. 1 órám van angolt tanulni, ugyanis az 10-kor kezdődik. Semmit nem tanultam, még reggel se, pedig hajnali öt óta fentvagyok. Unatkozooooooooook! :)
Ja, tudja valaki, hogy kell egy kocka felszínét kiszámítani? :)
Na, asszem az első feladatom kész lesz, ugyanis fogalmam sincs az algoritmus mondatszerű leírásáról. :)
De legalább 5 perc múlva kicsöngetnek.. addig játszom valamit :)

Na, itthonvagyok. Mindkét vizsgát magam mögött tudhatom. Infoban volt egy kis baki, de az angol, az perfektül sikerült. ;) Kihúztam a tétel címet (persze a legkönnyebbet.. mégpedig úgy, hogy átláttam a papíron), félbehajtottam. Utána eszembejutott, hogy nem kéne.. elkezdtem lapogatni, mintha mi se történt volna. Első voltam, így először mentem ki, a cetlit ott kellett hagyni. Kedvenc padtársam következett, még odasúgtam neki, hogy amelyiken kis csík van, azt húzza, az a Déjli Rutin. Utánam kijövő mondta, hogy azt húzta.. okos kisfiúú ;) (mármint Ő, nem én..)
Közben lejött Kispálék legújabb albuma, azt tesztelem most be. Apa délelőttös, szóval csak fél 3 körül ér haza, anya meg 6-ig melózik. Hawaii ;)
Be se értem a suliba, de már pletykák fogadtak.. mindenki a péntekről meg szombatról kérdezet.. tökjó, mindenki mást mond, de amit én mondok, azt senki se hiszi el :)
Ja, és tegnap mutatott barátnőm egy játékot, extramegaszuperjól lefoglalt, 4-5 óra hosszán át ezzel játszottam.. még a régi kedves ismerősömmel se pasziánszoztam ;)
A link: http://www.2flashgames.com/f/f-524.htm







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat