Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. március 8.

Voltam ma felvételizni. Az előttem lévő diákok -nem hazudok- remegtek meg hablatyoltak össze-vissza. Előtte a barátnőm, aki már abba a suliba jár, "bemutatott" a tanároknak, akik vizsgáztattak, úgyhogy meglepetés nem ért.
Bár, volt ott kemény nézésű, idősebb pali. Nagyon idegesített.. szerencse, hogy 2 perccel mielőtt én jöttem volna, lelépett, így kicsit felszabadultam.. :)
A csaj tanár nagyon kedves volt, és a társa, az Einstein fejű bácsi is nagyon segítőkészen adta nekem kölcsön a tollát, mivel nekem gőzöm se volt arról, hogy itt ilyen komoly írásbeli lesz. Volt matek meg infó része.. Matekból tudni kell, hogy nagyon hüje vagyok.. magyarázgattam ott a szögekről, próbáltam meggyőzően :)
Hazafele vettem anyunak egy szál fehér szegfűt, meg itthon felsöpörtem, elmosogattam. Megvan a meglepi. :))
Asszem nemsoká alvás lesz, még mindig fáradt vagyok.. reggel majdnem elkéstem a suliból..
Ja, egyébként oszifőm nagyon aranyos volt, minden lánynak az osztályban osztott egy-egy szál hóvirágot, mi meg reggel nevenapja alkalmából felköszöntöttük egy doboz bon-bonnal :)
Meg kaptam megint a szeretett padtársamtól egy kis macit, "I LOVE U" felirattal.. olyan édes.. már én is gondolkozok azon, hogy mivel lepjem meg.. :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat