Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
. . z Z z Z . .

Na.. ides jóIstenem.. lecsukóódik már a szemem..
A színháznak fél 11 fele lett végw, 11 körül már itthon is voltunk. Eső esik, minden vizes.. ráadásul a lámpánál egy dudu is lecsapott. Megnéztem egy Merci formás hátsóját, közben meg túl közel jött a következő autó.. mindenki hátralépett, csak én maradtam ott.. telibekapott.. nacinak annyi.. és még utána mentem csak színházba.. mármint pont odafele tartottunk.. :)
Egyébként az előbb, mikor elkezdtem írni, 0:00 volt. A tegnapi bejegyzésből éppen kicsúsztam.. :)
Megint belezúgtam pár új számba..
(egész szövegeket lusta voltam írni..)

Bartók Krisztián - Forradalom ( tart a harc a folyton vággyal, test a testtel a csók a szájjal, kér a kéz egy érintéssel, forradalmat minden éjjel.. összeköt a vér a vérrel, felhevít az ősi tűzzel, újra kél a szenvedéllyel, forradalmat minden éjjel.. )

Bikini - Veled akarok.. ( hogyha tankönyv lennél, Belőled tanulnék, oldalaid többször végiglapoznám, hogyha ital lennél, mindig részeg lennék, és ha szabadságharc, a vérem áldoznám.. Veled akarok a pokol tüzén elégni, ha itt az idő, Veled akarok a mennyországban élni, együtt támadni fel.. )

Mester Tamás - Szabadíts fel! ( visszamennél szívesen, de már nem tudod hová, minden emlék idegen, sok régi kép ami nem hasonlít Rád, egy álmos szerető, egy majdnem szenvedély, s Te nem hiszed már, lehet elég idő hogy a pillanatnak élj, az ami volt, egy szomorú emlék.. szavakon túl más szemmel látsz, nem gyengít félelem.. )

Apocalyptica, Ville Valo, Lauri Ylönen - Bittersweet ( im giving up the ghost of love, and in the shadows cast on devotion, she is the one that i adore, queen of my silent suffocation, break this bittersweet spell on me, lost in the arms of destiny..)

Anya közben felébredt a hangos zenére és a billentyűzet kattogására.. valamit idekiabált, de nem értettem mi az, ezért ösztönösen visszakiabáltam, hogy "mindjárt megyek..", mivel nem jött több kérdés, gondolom ez volt a megfelelő válasz. :)
Még be kéne lőnöm DCt, meg ilyesmik, és elmenni aludni. Nekem semmi kedvem.. mármint aludni igen, de kimászni innen a jó meleg takaró alól, és itthagyni B.-t, kizárt dolog.. :)

Jah, a srác, akiről beszéltem.. felejtős..
Két okból is: 1 - 10 perc alatt belezúgott a barátnőmbe
2, valahogy B. mellett nem menne..







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat