Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gienna naplója


Kassziópeia [205540 AL], gazdája Gienna
Egy napom és egy jóslat

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/205540
Egy napom és egy jóslat

Gratulálhatok magamnak, csak elfelejtettem tegnap beírni a naplómba :))
Na most már mindegy, bepótoljuk, bár nem sok mindent kell, de azért van pár említésre méltó dolog, szvl, ha tegnap írok be este, akkor az valahogy így hangzott volna:
Felkeltem levittem a kutyát, közben dobtam egy zuhanyt, majd kivándolróltam, kivételesen időben az árpád hídhoz, hogy ott találkozzak egy haverommmal...aztán ott jól elvoltunk pár órát (teszem hozzá ez volt a napom fénypontja) aztán hazajöttem éheztem és szenvedtem, utána megcsináltam pár képet a bnőimnek azt tovább szenvedtem és éheztem, levittem a kutyát és most itt ülök miután sikerült pár falatot ennem. Épp időben, mert már felállni se bírtam, mert akkor kb 24 órája egy falatot se ettem, persze nem direkt, hisz szeretem a hasamat :))

Viszont! ezt hallgassátok meg:

Hazafele.. megyek fel a villamoshoz és egy köteg gyerek ott ül a lépcsőn és az egyik odajött, hogy segítenék e rajta és megvenném e azt az izét ami a kezében volt, mindegy mennyiért.. én meg mondom, hogy jah.. adtam 200at (mindig szoktam ha van nálam) aztán úgy volt, hogy mondta, míg kerestem a pénzt, hogy jósol is nekem.. én meg mondtam, hogy ha nagyon muszály.. azt jósolt, de kért még 200at, aztán azt is elrakta és kellett volna még péntz, de már csak egy 1000em volt és azt meg nem akarta lenyúlni, így az első 200at annak tekintette, hogy azt is úgy adtam és mentem boldogan, tovább:D Szvl adakoztam 400 Ft-ot, a kiscsaj meg télleg rendes volt, hogy nem nyúlta le az 1000em, mert megtehette volna :))

És mit jósolt? mit?
Hát ezt:
Eddig nem volt túl nagy szerencsém a szerelemben (ez igaz, mert eddig még nem is voltam szerelmes, bár volt egy barátom, de ezt most hagyjuk) de most van egy fiú, aki mindenkinél jobban szeret engem, bár egy másik csajnak is kell, de ő csak engem szeret....
És ilyeneket mondott.... na mármost... ki a fene ez?? Mert nem azt mondta, hogy lesz egy fiú, hanem hogy VAN egy fiú.... ajjaj... nem tom... 17 évnyi pasimentesség után most visszakapom ezt duplázódva vagy mi?? Mert kezd úgy tünni :))
Na mindegy... ma valszeg nem történik semmi, de ha mégis, és még van szabad karakterem, akkor beírom.
Pusszy

Huh, hát történt valami érdekes:D
Találkoztam bnőmmel, Gabival, akivel már több mint két hónapja nem beszéltünk, mert volt spanyolban, meg görögben..stb Naggyon jó volt :D A paisja meg annyira édes.. ott főzött, utána mosogatott :)) annyira szexy volt a látvány:D ráadásul boxerben.. hm.. :)))
Beszélgettünk egy hatalmasan, ugyanis kicsit ki vok akadva, az mindegy miért, majd egyszer elmondom talán :) A lényeg, hogy még egy ideig ki is leszek, valszeg, de azárt igyekszem ezt nem éreztetni :))
Na mostmár télleg puszy!!
És jóéjt!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat