Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gienna naplója


Kassziópeia [205540 AL], gazdája Gienna
Új nap, új lehetőségek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/205540
Új nap, új lehetőségek

Bizony ám, ez így van... bár kb egy órája írtam utoljára naplót, ami viszont már tegnapnak számít... jaja, még mindig itt vok, fent vok :)) És még leszek is, ahogy Kickye-t elnézem:)) De nem baj, akarok is maradni....Ide is csak azért ugrottam fel, hogy lerendezzem a tevémet, hogy mára csak a napló maradjon.... hát nem tom mi fog ma történni, azon kivül hogy uncsizni fogok, mert nem nagyon lesz ma itthon senki.. szvl bámulom a képernyőt, de nem baj, mert lesz időm magamra is egy kicsit... na jó.. reggel amikor áramszünet volt (már tegnap) akkor halálra untam magam és nem jutott eszembe semmi értelmes, de annyira nem gáz... pihizek egyet és sokáig alszom :)) a mai nap után rámfér :)) majd talán délkor felkelek :P Azt majd mondom mi volt....
Na jó éjt ismét, ill ha még nem mondtam, akkor most mondom!
Majd még este úgyis írok valamit... esetleg pár sort.. talán... biztosan....:))

Puszy!!!

Na már reggel van és elment a fél nap, sőt több is... szvl a legjobb dolog, ami történt az az, hogy.....

NEM KELLETT LEÍRTANOM A GÉPEMET!!!!!!!!!!

Tök jó.. visszaállítottam július 10-re, amikor még jó volt, azt felraktuk a VGA-t vagy milyen vírusírtót, az meg leszedett 12 vírust, köztük kb 6 trójai falót és 6 sima vírust a gépemről, és most tök szupiiiii!!!!!
Leírtottam minden mást is, szvl most még üres is szinte teljesen a gépem, a cuccaim meg dvd-n így már biztos nem vesznek el, max ha elhagyom a dvd-ket...... ö... ajjjaj..... :))))))

Na akkor ismét puszy, ha ma már nem lenne semmi :))
Császtok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat