Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gienna naplója


Kassziópeia [205540 AL], gazdája Gienna
Az unalom a köbön esete

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/205540
Az unalom a köbön esete

Gondolom a mai napom címe mindent elárult... igen, igen, ma unalom volt a köbön....Vagy inkább csak egy átlagos napom volt?? Nem tom..... ez jobb cím lett volna.. na már mindegy:))
Bár nem volt rossz idő, legalábbis itt, de semmi különös nem történt a mai nap, el se mentem sehova.
Ráadásul a kutyám is annyira lusta volt ma megint, hogy nem ment a bot után, hiábo dobáltam... komolyan, ha valaki látta, azt hihette, hogy magammal játszom :D
Bár beszéltem msn-en nővérem idősebbik lányávak, aki 21 éves asszem, és küldött pár képet svájcból, hiszen ott volt a másik nővéremnél látogatóba, de semmi más érdekes nem történt...
Na meg ma felmásztam bnőmmel a 10-re, ill még a fölé, hogy megnézzem, el lehet e ott csövelni azután, hogy a haverommal, aki történetesen a tevém férjének a gazdája...:)))... he he he.... mindegy..... :D... szvl hogy ott elcsöveljünk, mert hát egyikünknek sincs kedve hazamenni utána.... szvl vagy ez lesz, vagy egy fa töve, vagy nem tom, de valami, ill valahol biztos :)
Ezen kivül ismét éheztem, mert megint nem volt itthon valami sok kaja, ráadásul izomlázam is van mind a két lábamban, de végig, mert tegnap, miután hazajöttem bnőmtől, kicsit késve jöttem, ezért gyorsan hazafutottam nem is keveset, amitől persze fél óráig ki volt készülve a torkom. Bár minden reggel futottam egy jó ideig reggelente, sose volt izomlázam... szvl most ez nem tom hogy jött :))
Na mindegy....
Ja és még valami volt.. a weboldalamra feltettem két régi versemet, illetve egy ismeetlen lánynak a verseit, aki még jópár évvel ezelőtt egy lombtalanításnál kidobta a füzetét a versekkel, én meg hát a kiváncsiságtól vezérelve megnéztem, hogy mi van benne és egész jó verseket találtam.. Kickye bnőm szerint az enyimek jobbak.. hát én nem tom, ezt döntse el más, azaz mindenki, aki megnézi :)
Most meg itt ülök, negyed tíz és sztem ki is kapcsolom mindjárt a gépemet azt ma kivételesen korán lefekszem és alszom, meg holnap is ezt fogom szerintem, mert szombaton nem szándékozom ;)))
Na puszy és jó éjt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat