Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gienna naplója


Kassziópeia [205540 AL], gazdája Gienna
Jelentés aug. 20-áról

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/205540
Jelentés aug. 20-áról

Huhh, marha jó volt :)) Taliztam haverommal az árpád hídnál kb 12kor, aztán ott elhülyültünk, majd kb 16kor mentünk át a budai oldalra megnézni a várat... De mivel nem nagyon tudtuk, hogy az árpád hídtól merre kell menni, ezért felszálltunk a hévre és mentünk a margit hídig, bár később kiderült, hogy a batthányig is mehettünk volna, de nem volt baj, sétáltunk egyet, úgyis bírom a tömeget:))
Aztán minden szőrnyűségen átvágva, nem is beszélve egy rakás lépcsőről elérkeztünk a várhoz, ahol épp mesterségek ünnepe volt ezért belépőt kellett venni, hogy megközelíthessük a várat... Jó hely volt, tökre tetszett, nagyon élveztem:)))
Aztán úgy volt, hogy utoljára két éve voltam tüzijátékon egy barátnőmmel és az akkori pasijával, de nem figyeltem, hogy mikor merre mentünk, csak nagyából tudtam, ezért még mászkáltünk a halászbástyánál egy keveset, pihentünk, majd elindultunk a margit híd fele gyalog....
Na azt egész hamar elértük, majd átsétáltunk rajta, és akkor elindultunk a parlament fele.... elkezdett sötétedni és azért fura, de mindenesetre a végén már hülye sineken mentünk átvágva a tömegen... elérve a parlamenthez kiderült, hogy nem lehet elmenni előtte, mert le volt zárva arról az oldalról, ezért meg kellett kerülni... na akkor szépen haladva a tömegben nem furakodva, csak előzve megkerültük és kilyukadtunk a másik oldalán... meglepő, mi? :DD
Utána úgy volt, hogy kerestem azt a helyet, ahol két éve voltunk, csak az volt a baj, hogy a redbull röpnap miatt le volt zárva a part, így nem nagyon volt olyan hely, ahol a földön a fűbe le lehetett ülni.... mentünk előre, majd átmentünk a láncíd alatt.. ott mentünk és mentünk, majd aztán nem tuduk, hogy merre menjünk ill hol telepedjünk le, és visszafele indultunk a lánchíd fele, amikor észre lett véve, hogy emberkék ülnek a fűben.. na ezt közelebbről is megszeméltük, és találtunk egy egész jó helyet, ahol leültünk és várunk, mert volt még fél óra... na aztán elkezdődött, felálltunk, hogy lássunk valamit, mert az előttünk levők is felálltak, pedig ha mindenki ül jobb lett volna... na mindegy:)
Baromi közel voltunk és minden láttunk... mintha csak direkt az ott állóknak lőtték volna fel a cuccosokat... naggyon király volt és iszonyatosan gyönörű:)))... és hangos is :)
Na utána vége lett és ki kellett találni, hogy mi legyen, mert úgy volt eredetileg, hogy nem megyünk haza, majd tegnap kiderült, hogy a haveromnak haza kéne mennie, de akkor még nem tudta, hogy menjen vagy se, azt beszélt anyukájával, hogy érje el az utolsó volánt lehetőleg... Úgyhogy elindultunk a tömeg után, akik gondoltuk a villamos felé haladnak... akkor ott egy pillre elvesztünk a házak közt, de én természetesen ösztönösen tudtam, hogy merre kell menni... :P :)) .... és kilyukadtunk a parlamentnél.. na akkor már fel volt bontva néhány lezárás, így rövidebb úton átjutottunk mögötte és elindultunk a tömeggel.... na őket aztán valahogy elhagytuk, most se tom, hogy hogyan és valahogy a parton kötöttünk ki, pár méterre a dunától.... na akkor ott leültünk lepihenni... ekkor jött egy hívás, hogy fél tizenkettőkor jön az utolsó vonat (asszem :) ) és hogy ki kéne oda érni, ami vicces volt, mert enyhén nagyon messze voltunk.. aztán ahogy ott ültünk furáltuk, hogy azért télleg nem tudjuk hol vagyunk.. elnézünk jobbra, egy híd.. ballra egy másik messzebb.... a vicces az volt, hogy a jobb oldali az árpádhíd volt és a bal oldali pedig ezek szerint akkor a margit híd, ami télleg tök vicces volt, mert valahogy elmentünk a margit híd mellett úgy, hogy nem vettük észre... valahogy kikerültük :))) Na miután megállapítottuk, hogy az télleg úgy néz ki mint az árpádhíd, akkor elindultunk arra, hogy megnézzük, hogy mi jár még amivel hova lehet eljutni... Elérve oda megnéztük a volánokat, hát azok már nem közlekedtek, úgyhogy megnéztük a metrót, hogy azzal legalább eljussunk a nyugatihoz... közben ismét tel, amiből kiderült, hogy ha elmegy az utolsó vonat, akkor lehet az ottani mekiben éjszakázni.... szvl a valószínüsíthetően utolsó metrót elérve elmentünk a nyugatiig, ott láttuk, kövi vonat fél hatkor... hm... akkor megkerestük a mekit.. na ott lett egy kis ital véve, és leültünk egy asztalhoz, ahol már majdnem elaludtunk, amikor azt mondták, hogy menjünk ki a teraszra hogyha fáradtak vagyunk, ott a padokon el lehet feküdni is... kiderült, hogy régen éjjel-nappal nyitva volt, és akkor lehetett ott ellenni a kövi vonatig, de ma már kettőkor zár... szvl akkor a teraszon pihentünk és pihentünk, néha kicsit hideg volt, de nem volt vészes... viszont egy idő után rámjött a wc-zhetnék.... hosszas keresés után találtunk egyet amikor bekéreckedtem egy boltba, ami valszeg valamikor akkor nyitott... épp az utolsó pillanatban..:)majd vártunk, anyám kijött értem kocsival és irány békás, haverom meg vonattal gödre.. aztán hazaérve nem tudtam aludni, mert a kutya ugatott és nyüszített, na meg amúgy se, szvl csak forgolódtam és össz-vissz talán egy órát aludtam... Már nem vok fáradt..fél kettőkor.. :)
Na ez volt naggyon tömören :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat