Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gienna naplója


Kassziópeia [205540 AL], gazdája Gienna
Szünet a gép problémák miatt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/205540
Szünet a gép problémák miatt

Hát basszus a gépem tropára ment, msot próbálom kiszedni a dolgaimat dvd-re hogy aztán holnap hajnali háromnegyed hatkor le legyen formázva.... mire eljutottam ide hogy tudjak írni volt vagy fél óra... azt hittem kihalok.... de szerencsére most itt vok, viszont többet nem is nagyon írok, majd ha rendben lesz remélhetőleg holnap délutánra, akkor majd írok, most viszont úgyse volt sok minden.....
Hát mondtam.. egy átlagos nap... semmi kül... este kicsit szomcsi lettem, mert egy haverom, akit nagyon szeretek nagyon szomcsi volt és sajnos messze lakik (18km-re), hogy meg tudjam vígasztalni :( Hát remélem majd valamikor hamarosan tudok vele talizni, hogy személyesen is elbeszélgessünk ne csak msn-en.. nem mindtha nem lenne jó, de személytelenebb, bár emiatt könnyebb is talán, de azért jobb, ha egy rossz pillanatban az embert átölelik vagy hasonlók.... szvl nem tom.. most kicsit... ö.. nem aggódom, mert azt nem szereti:))... csak nem tom... szar, hogy neki szar... nem tom... ez a mániám... nem szeretem, ha valakinek szar.. már bocsi a szép szavakért de ez van:) Most ilyen a hangulatom azt lesz majd másmilyen is :)
Na most negyed 12, szvl lassan talán csicsi, bár Kickye sztem nem hagy egyig min, de nem baj, majd valamikor alszom...

Mindenkinek jó éjt, azt ne fejedjétek:

Mosolyogni mindig, minden körülményben!!

(hát kicsit átírtam az eredeti szöveget, ami így hangzik: embernek lenni mindig, minden körülményben.... kb.... gondoltam megosztom mert ez is egy naggyon jó és igaz idézet)

Puszy



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat