Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Atus naplója


Tejbetök [47630 AL], gazdája Atus
Az ÉV KONCERTJE!!!!!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47630
Az ÉV KONCERTJE!!!!!!!

Hát emberek! Aki kihagyta a 2004 évi november hónapi 8dikára eső Therion, Tristania, Trail of Tears koncertet azt mélyen sajnálom...

Mikor a terembe értem fél 7kor már fél órája játszott a Trail of Tears nem voltak rosszak... sőt egészen kellemes jó kis blackes doomos múzsikát nyomtak... :) szóval ők jók voltak tetszett! :)

Következett a Tristania, hát... Aphelion számukkal inditottak! ami a kedvencvem... nem is kell mondanom ennek mi lett a vége... :DDDDD
azután asszem a World of Glass is felhangzott majd az Angina, Beyond the Veil! Őket egyszer sikerült vissza tapsolni! :) Vibeke hát... csodálatosan szép... gyönyörű hangja van... és a fiúk is kibaszottúl jól játszottak!!!!! Jót zúztam! :))))

Therion.... uhhhhhhhhhhh... hát NAGYON NAGYON NAGYON KIBABASZOTTÚL ROHADT JÓ VOLT!!!!
Majdnem lett egy pengetőm Christől... :'(((( még 20 cm kellett volna a kezemhez... :((( rengeteg számot játszottak... 2dik sorban álltam! hát a számok szövegét úgy a 81% tudtam! egy jó fej gyerekkel álltunk ott elől, aztán énekeltük a dalokat, meg zúztunk! játszottak régi, új számokat is... A The Blood of Kinduval kezdték... aztán játszottak a Secret of Runesről, a Vovinról, a Crowning the Atlantisról, a Lepaca Kliffothról, a kedvencemről a Theliről is és természetesen az új albumúkról is... a Sirius B-ről és a Lemuriáról is... :)
Hát a koncert kibaszott jó volt... Christoferék néha eléggé viccesen ada elő magát... :) nagyon hangulatos volt az egész... :) nagyon nehezen tudtak levonulni mert vagy 5 szám ereéig vissza tapsoltuk őket... :DDD látszott rajtuk hogy nem a pénzért zenélnek, nem a hírnévért... hanem mert szeretik csinálni... és szerették a magyar közönséget is... :)

Ezek 6 órás koncert felért számomra egy 6 órás orgazmussal is! :DDD mintha kiléptem volna a testemből! :)) (nem ittam semmit!) egyszerűen fantasztikus volt... fanatsztikusan játszottak... egy biztos... aki Therionra jött jól döntött! :)
én legalább is nagyon jól éreztem magam... éltem eddigi legjobb koncertjéről írtam most ide... remélem nem untattam nagyon senkit! :) A Therion nekem mindig is úgy volt számontartva... mint a legelső zenekar... számomra ők a legelsők és ők a legjobbak... az örök kedvencek... és ezzel a koncertjükkel egy éltere bele olvadtak a szívembe... :))

THERION THERION THERION!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat