Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Atus naplója


Tejbetök [47630 AL], gazdája Atus
Elmúlt egy újabb nyár

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47630
Elmúlt egy újabb nyár

hát jah... elmúlt... de zsííííííros volt... nagyon zsíííííros!
sok helyen jártam sok embert láttam, kezdjük balatonlellével és az osztályommal... megdöntöttem a saját ivászati rekordjaimat... erre nem vagyok ám büszke de nem ám... de egyszer 18 éves az ember! :) hát ez volt a nyaram csúcspontja úgy érzem... rég nem voltam olyan boldog mint ott!

továbbá voltam debrecenbe húúúú az nagyon jóóóóó kis hely találkoztam Klárival Lacikával, és megismertem a nagymellű Renit meg a hugát Nórit! :D jóó Reni egyszer elvert csocsóba bevallom... de mééééé kellett annyira kivágott ruhát felvennie? :P

de voltam ám itthon is jó mókák, volt itt fent Andi solóba is de megismertem Andi barátját Tomit akivel hóhó egyból ívócimbik lettünk! :) leitatott hazai pályán... de amikor Győrbe mentem hozzájuk hát súlyosan vissza kapta! :)

koncertet nem látogattam... úgy bizony... de nem is hiányzott... majd talán jövőre kinézek egy kettőre... de már érzem nem fogom túlzásba vinni...

az eddigi éveimet eltököltem... ideje végre hozzá látni és keményen neki állni a tanulásnak... amig még tehetem... remélem nem vallok kudarcot! :)

"lófasz jön itt chiquano, nem csillag!"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat