Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Atus naplója


Tejbetök [47630 AL], gazdája Atus
"Cseszd meg kalandra fel"

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47630
"Cseszd meg kalandra fel"

Most kicsit unatkozok. Hiába társtalanul nem igazán szórakoztató így nyáron! :P Mindenki csak kefél meg szerelmes ÉS EBBŐL RENDSZERT CSINÁLNAK!?!?!? Na azt már nem, én inkább széttépem a burámat! Hiába én ilyen negatív vagyok! :) A Betyárság és a Galádság nem könnyű foglalkozás! Éjjel nappal!

Előre feltöltöm magam dnb-vel, mert a Rábán nem szólnak ilyesmik! :) Nagyon Bad Company! Egy hétig a természet gyermeke leszek! Kemény leszek! plusz részeg leszek! :D jah az mindig! minden este egy tálca sör és nem mellékesen 20 liter pálinka, ami oda fog verni engem a kenuhoz... de 8an elbánunk vele! :) ha azt vesszük van rá 6 délutánunk, 6 esténk és 6 éjszakánk... akkor tulajdonképpen csak reggel nem iszunk! ;)
hiába, jó dolog egyetemistának lenni... bár ha belegondolok hogy ezek mind biológusok... majd felhívják a figyelmem minden szar organizmusra... :P mind1 leszarom... majd lepisálok minden fát azt sírhatnak!
Állat lesz(ek)!

hazaérek és szülinap tartás... illetve majd próbálom tartani magamat... kész leszek akkor is... remélem összedobnak a Betyárok valami partit! de az tuti hogy Alfival partizunk! :) utána meg Balatonlelle... jáááájjjj...

előre bejelentkezek egy májtranszplantációra...

ha mindezt túlélem, leborotválom a hajamat és buddhista kolostora vonulok szerzetesnek... vagy mégse! :) inkább folytatom ahol elkezdtem! de hol kezdtem el és különben is... "Nem is vagyok. Hol is vagyok?"

amúgy a kötetem baromira nem halad... szóval nem tom mi lesz az tuti hogy júli 11re nem lesz kész... így pedig borul az egész kompozíció... szóval... ezt is remekül elittam... :) majd jövőre! a 20as amúgy is szép kerek szám! :)

viszont egy valamit nem értek... az okosok mondják nekem... "nem szabad ám sörözni ebbe a nagy meleg nyárba"
-először is ebbe a buzi nyárba más szép dolog nincs is csak a hideg sör (meg az alulöltözöttebb hölgyek).... ugye van aki whiskey kólát meg hasonló szarokat akar ilyenkor inni. :P "eszem, faszom megáll!"
-másodszor meg a belső hűtés igenis fontos dolog. ;) ezé esznek a kisgyerekek fagyit... én meg ezé iszom sört!

Szóval sztem én el is búcsúzom a naplómtól sokáig! :)
Mindenkinek jó nyarat... az én hajom (kenum) már közel jár, látom a csíkszemet.

"Cseszd meg, kalandra fel" ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat