Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Atus naplója


Tejbetök [47630 AL], gazdája Atus
Én most így érzem

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47630
Én most így érzem

Tök jó pár órája írtam a naplóba és má megint lehet! :)

Nagyon sok mindent érzek. Csalódást, hiányt, szerelmet, meg nem értést, támogatást és közben egyedüllétet. A kontraszt már megint ott van. Igen szeretem az ilyen nagyon ellentétes dolgokat megélni.
Nem tudom letagadni. Nehéz elfelejteni. Nem fogok az első szoknyának neki ugrani. Mert nem tudok. Bizalmatlan vagyok? Igen. Hibáztatom őt ezért? Nem. Szeretem és erre rá kellett jönnöm ebbe a nagy lerészegedésbe. Fura azért iszik az ember, hogy ne gondolkodjon. Nálam ez fordítva hat. Iszonyat tudok agyalni ha bevagyok nyomva.
Senki nem egyforma. Mindenki KIBASZOTTUL KURVA egyedi. Folyamatosan csak azért harcol hogy önmagát megtarthassa. Már a másikba is azt látjuk amit mi akarunk. Nem azt ami ő... ami ő valóban.

Nevezhettek szentimentálisnak (rák vagyok) és érzékenynek. Érzékeny. Ez a szó. Ma már akinek vannak érzelmei érzékenynek tartják. Senki nem akar érezni, elrejti az érzelmeit és miért? Eljuttunk arra a szintre, hogy nem azért, mert kinevetnek minket ezért. Hanem mert ez van belénk súlykolva. Leginkább a Média által. Hol van az megmondva hogy csak az lehet szép ami tökéletes? A Médiába. A tökéletes embernek nincsenek érzelmei. Érez de ezeket egyszerűen teszi. Mint ahogy ma már elvárás az hogy minden egyszerűbb legyen. Az érzelmek valóban hibákat vonnak maguk után vagy ezekből adódnak,
ezért vagyunk emberek. Az állatnak is vannak érzései. De nincsenek érzelmei.
Ezek az érzelmeket most hasonlítani fogom valamihez amiért kövezzetek meg, mert általában ezért ma kövezés jár; Könny.
Az igazi könny azonban ami szívből jön... az maga az érzelem... a hazug hamis könny viszont a szánalom. (Ennyit fűznék ahhoz hogy mindjárt ki leszek kiáltva EMO-snak).

Két kérdés: "Ki maga? Mit akar?"
Önmagunk meghatározása és a célunké ami tulajdonképpen önmagunk "miért"je.

Tudom hogy ki vagyok és mit akarok.

Ennyi...

(Már reflex szerűen bennem volt hogy bocsánatot kérek a filózofálásért de ezt nem fogom megtenni se most se máskor)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat