Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Atus naplója


Tejbetök [47630 AL], gazdája Atus
Jézus nem volt hippi PONT

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/47630
Jézus nem volt hippi PONT

Igazándiból baromira rohadtul nem érdekel semmi se! :) Legyen zöld meg legyen vörös azt nekem ennyi elég! :D Legyen néha kicsit sör is meg monnyuk lehet egyszer kétszer goa is... szállás szállás repülés zuhanás váááá... kapjatok el ha tudtok! ;) jajjj hát nem érted? Bolonduljá meg! :) Hazudnék ha azt mondanám hogy igazat mondok de a lényeg hogy igazándiból semmi értelme semminek se! Tehát a lényeg hogy én jól legyek. Meg mindenki más akit szeretek... szeretek? jujjj micsoda hippi kifejezések! :P Jézus pedig nem volt hippi Pont

Szeretet ezt beszéltük a múltkor művelődés történeten... hát igen nekem még ilyenem is van... ;) Bolonduljá meg! :D
Ez valami olyan összetett és komplex dolog mint a boldogság. Hogy a faszomba definiálnád azt a szót szeretet? És azt hogy boldogság? Egyszer egy barátom (tanárom) mondott erre egy jót... Boldogság: Béke önmagaddal, béke a világgal.
Akkor én kurvára nem vagyok boldog... :( Sejj! Amúgy ebbe lehet valami lehet azé erőlködök ennyire me nem vagyok az... de lehet hogy az egész csak azé van mert nem akarom elhinni hogy boldog vagyok. Mert félek hogy ez is illúzió? és mi van ha tényleg az? Jujj. honnét lehet tudni hogy valami illúzió vagy sem? És ki olyan baszottul okos hogy válaszoljon a kérdéseimre? És miért szül minden kérdésem újabbat? Áhhhh... Bolonduljá meg! :)

Úgy se olvasod el... sztem aki ideáig eljutott az már vagy elfáradt vagy el se jutott! De ha eljutott akkor minek menne tovább? Mert én kérem? kéri a halál... akkor miért? kíváncsi? lehet... tudja a fene... Bolonduljá meg! :) én mindenesetre azt mondom:

Játszuk tovább a játékot!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat