Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Márti naplója


C59 [16310 AL], gazdája Márti
2005. január 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/16310
2005. január 18.

A mitológia szerint, amikor Isten megteremtette a lelkeket, megharagudott rájuk nagyravágyásuk miatt, ezért kettéválasztotta őket: nővé és férfivá. Ezek a lelkek azóta keresik egymást, hogy újra egyesüljenek és teljessé váljanak.
Minden párkapcsolatban ezt a rég elvesztett felünket keressük, akit úgy hívnak lélektárs.
A dolgok nem véletlenül esnek meg velünk. A karmikus kapcsolatokat - legyenek azok bármilyenek - több reinkarnáción keresztül hozzuk magunkkal. A karma maga cselekedetet jelent, de magában hordozza a tetteinkben, gondolatainkban, beszédünkben jelen levő erőt és annak következményeit. A karmikus kapcsolatainkban szereplő emberek valamilyen hatással voltak ránk előző életünk valamelyikében. Lehet azonban, hogy a kapcsolat nem úgy, nem annyi ideig jött létre, mint amire számítottunk. Ilyenkor megmarad a vágy, és átmegy egy következő életbe. Ott,ha lehetőség van rá, a két lélek megpróbálja öntudatlanul megélni a régmúlt vágyakat. Ez a karmikus kapcsolatok alapja.
A belső kötőerők miatt a kapcsolatnak létre kell jönnie. Már az első talákozáskor úgy érezhetik az emberek, hogy nagyon jól ismerik egymást. Amikor közelebbi kapcsolatba kerülnek, nagyon különös, szinte megmagyarázhatalan érzések fogják el őket. Ellenállhatatlan vonzalmat éreznek. Olyan mintha elveszítenék az önkontrollt. Ez is megtörténhet már az első alkalommal. Olyan mélyen érinti meg egyik ember a másikat, hogy az összes féltett titkát meg szeretné osztani a másikkal és mellette maradni örökre. Biztonságban érzi magát, az előző kapcsolataival szemben itt nem játszik szerepet. Olyan mintha ezer éve ismerné a másikat.
Felszínre tör az "ösztön-én", szabadon, korlátok nélkül tudják megélni egymással az ösztönös dolgokat.
Ha sorsod szerint hagyod alakulni az életed, és nem sürgetsz semmit, az élet szinte át fog préselni egyik kapcsolatból a másikba, míg a tökéletes el nem jön.
(Forrás: innen is, onnan is)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat