Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Márti naplója


C59 [16310 AL], gazdája Márti
2005. július 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/16310
2005. július 8.

Az évek során bizonyos értelemben megvetette, amiért olyan könnyen beletörődött mindenbe, és azt csinálhatott vele, amit akart. Igazság szerint kihasználta a nőt. A férfi tudta, hogy a nő szereti őt, és ez a tudat az örömére szolgált. Ő is szerette a nőt, de már évek óta nem volt szerelmes belé. Ő viszont biztos lehetett az asszony érzéseiben. Szinte elárasztotta a szeretete. Néha úgy érezte ettől, mintha hájjal kenegetnék, néha pedig úgy, hogy mindjárt megfullad tőle.
A nőnek volt stílusa, ezt nem vehette el tőle. Tudta azt is, hogy a férfiak megnézik a nőt, kívánják, és élvezte ezt a tudatot. Eközben azonban aggasztotta, hogy valaki felgyújtja a nőben a lángokat, melyeket ő maga nem táplált rendesen.
A nő jobban szerette őt, mintsem hogy megkockáztassa elvesztését. De rájött, hogy a kapcsolatba egyedül ő adott bele érzelmeket. Az idő alatt, amit együtt töltöttek a férfi nem adott magából még egy egészen pici darabot sem. Mégis a nő még mindig szerette, habár már a saját feltételeivel. És még mindig vissza akarta kapni.
Martina Cole: A szöktetés című könyve nyomán




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat