Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Márti naplója


C59 [16310 AL], gazdája Márti
2005. július 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/16310
2005. július 20.

Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közötti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok mélysége és komolysága a kérdezőket is meglepte. Talán téged is megérintenek majd.

"Amikor a nagyinak begyulladtak az izületei, nem tudott már előrehajolni, hogy kifesthesse a lábán a körmeit. Most mindig a nagypapa festi a nagyi körmeit, pedig neki is izületi gyulladása van. Ez a szeretet." (Rebeka, 8 éves)

"Amikor szeret valaki, akkor máshogy mondja ki a neved. Valahol érzed, hogy az ő szájában biztonségban van a neved." (Zsolti, 4 éves)

"A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig borotválkozó arcszesszel bekeni magát, aztán elindulnak, hogy szagolgassák egymást."
(Karesz, 5 éves)

"A szeretet az, amikor az étteremben odaadod másnak a sült krumplidat, anélkül, hogy te kérnél az övéből." (Kriszti, 6 éves)

"Szeretet az, ami megnevettet, amikor fáradt vagy" (Teri, 4 éves)

"A szeretet az, ami karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani." (Robi, 7 éves)

"A szeretet az, amikor anyu kávét főz apának, de belekortyol mielőtt odaadná neki, csak a biztonság kedvéért, hogy ellenőrizze, hogy biztosan finom-e." (Dani, 7 éves)

"A szeretet az, amikor két ember állandóan csókolózik. Amikor pedig már belefáradtak a csókolózásba, még akkor is együtt akarnak maradni és beszélgetnek. Apa és anya ilyenek. De szerintem gusztustalan,amikor csókolóznak." (Emília, 8 éves)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat