Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Márti naplója


C59 [16310 AL], gazdája Márti
2005. március 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/16310
2005. március 28.

"Az igazi szeretet az egyik legszebb ajándék, amelyet az emberek egymásnak adhatnak. A szeretet a lélek tápláléka. Olyan emberek között virágzik ki, akik engedik, hogy a lelkük mélyen megérintse egymást."
"Életünkben és az egész világon minden szenvedés a szeretet hiányára vezethető vissza."
"Aki meg szeretné ismerni az igazi szeretetet, nem tehet mást, mint hogy ő maga válik annak forrásává. A szeretet mindig feltétel nélküli, szabad, és pillanatról pillanatra, találkozásról találkozásra talál spontán és kreatív kifejezésmódot."
Gerd.B.Ziegler: Rendeltetésed tükre

"Mindig az az erősebb, aki kevésbé szeret. ... Kétféle szerelem van a világon. Vagy az egyik szeret, vagy a másik. ... a szerelemben az emberek többségének fogalma sincs arról, hogy kibe szerelmes. egyrészt a másik a legjobb arcát mutatja, másrészt meg a fantáziánkban nagyszerű dolgokat vetítünk rá a szerelmünkre, többnyire légvárakat és beleszeretünk a saját fantáziánkba.
...
Ha a saját elsődlegességében biztos valaki, akkor nagyon sok mindent elviselhet.
...
Vagy el tudjuk fogadni a partnert olyannak, amilyen, vagy nem. ... valaki imádja a pumát, mert az egy nagyon szép vadállat, ezért vesz magának egyet és elkezdi szelidíteni. A szelidítés vagy nem sikerül, mert a puma vadállat marad, vagy sikerül és átalakul házörző juhászkutyává. De ha már nem puma, akkor érdektelenné válik, mert ő a pumákat szereti."
(Részlet egy Popper Péterrel készített interjúból)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat