Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fülöp G. Márk naplója


576 [576 AL], gazdája Fülöp G. Márk
2005. április 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/576
2005. április 8.

Történés - minden pénzzel megy

Végre van gáz. Biztos hamarabb halok éhen, mint ezek a harácsoló léhűtők ott. Szerintetek hány emberrel voltam kapcsolatban a gázművektől összesen, hogy bevezessék a gázt? 20! És mindegyik belőlem, belőlünk élnek! Van egy atyaúristen (Budai Szolgáltatási Osztály), a nevét is leírom: Nagy István. Pénzéhsége csodálatra méltó. Januárban általa jónak ítélt gödör rossz lett áprilisra. Pontosabban túl messze ment. Meg lehet oldani, de a szavaival élve: "mindennek van egy anyagi vonzata is". Levettek, mint a sapkát. Hülyének néztek, és nem tehettem semmit se, ők a királyok. Meg hát, ha a gödör aztán jó is lett, abba - mivelhogy túl messze van - hosszabb cső is kell! Sőt, egy műanyag 100 forintos könyök is! Megint levettek. Mindegy, lassan kész lesz.
Hogy miért nem szedtük fel a járdát 20cm-el (!) szélesebben, hogy eltűnhessen a kátyú belőle (amin az öregek szívesen és sűrűn esnek el)? Nem a mi dolgunk. Tessék az önkormányzatnak szólni, hogy nem jó a járda, majd ők intézkedenek valamikor. (A kerület nagy részén majdhogynem járhatatlanok az úttestek és a járdák is, biztos hozzám jönnek legelőször megszépíteni a süllyedést. Rohadékok!) Jó, ha úgy gondolja, akkor esetleg meg is beszélhetjük ...
Egy fél havi fizetésem ráment olyan dolgokra, amiket rendes, kötelességtudó" szakemberek ingyen megcsináltak volna, merthogy ez a munkájuk. Szánalmas országban élünk!
Mindenki a mellékesre meg a lehúzásra hajt.
Én meg visszaadtam a néninek a pénztárcáját az utcán, mert kiesett a táskájából.
Legközelebb írok a hatalmas fánkkészítő gépezetről!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat