Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fülöp G. Márk naplója


576 [576 AL], gazdája Fülöp G. Márk
2004. szeptember 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/576
2004. szeptember 7.

Meló!

n e m a k a r o k d o l g o z n i m e g i s k o l á b a j á r n i m e g h á z i m u n k á z n i m e g s e m m i t s e m e r t á l m o s v a g y o k é s f á r a d t .
Szép gyerek vagyok, mi?
Na jó, most aztán nekiállok, és tényleg úgy csinálok, mintha dolgoznék serényen. Pénteken megyek beiratkozni, de már nem örülök a sulinak annyira, mert úgy néz ki, alig leszünk! Mindenki lediplomázik, csak én nem, egyedül maradok! Fasza. Mindegy, ha az iskolai életemet nem, akkor a magánéletemet fogom felpörgetni, ezt eldöntöttem. Kár, hogy mostanában ilyen álmos szuszék vagyok. Most hirtelen várom a telet. Kuss legyen, minden fehér és nyugodt. Talán még egy sítúra beleférne, de nem biztos... Kár, hogy most ősz van, ez a legtetűbb évszak, nem tudom mit szeretnek rajta mások. Az iskolakezdés miatt utáltam meg, meg hogy mindenki látja rajta, hogy elmúlik a nyár! Vége van a jónak, a melegnek, a szórakozásnak. Szar dolog, hiába szép a természet itt-ott. A világháborúk is ősszel kezdődtek, meg a köcsög Amik köcsög tornyait is ilyenkor rombolták le valamikor a köcsög tenoristák :), nem, inkább:(((((((((((( Mindenki köcsög. Na jó, nem egészen, de most gyilkolatnékom van. Olyat killerkednék, hogy ihaly, főleg valami trópusi sziget lakójával, aki nem esik át minden évben ezen a nyomorult őszön, és nem tudja még át sem élni, milyen szar nekem.
Mondjuk, ha valami szép kis csajszi ezt olvassa, elhívhatna valami szüretre, ott még nem voltam, nagy buli lehet. Akár még dolgoznék is, mustért! Húúúúúúú, de rég ittam! Akarok! Talán van egy-két cimborám, aki kompetens ilyesmikben. Telefonálni fogok. Fasza. Akkor is szar az ősz, de lassan beletörőddöm. Kész.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat