Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fülöp G. Márk naplója


576 [576 AL], gazdája Fülöp G. Márk
2013-12-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/576
2013-12-10

elbeszelunk egymas mellett, ezert tenyleg jobb lenne szoban, de akkor sem.. :)

mindig ketton all a vasar, de SENKI nem erdemli meg, h megcsaljak, atverjek. amit jackson toled kapott, pl h egyutt keneseztunk, arra nem lehet raszolgalni, barmilyen gyokernek is tartom.

bocsanatot kerhetnel tolem pl a tavaly szilveszter miatt, amikor fel se vetted nekem a telefont, es a tutijo baratoddal voltal tolem 10 percnyire. vagy az utolso talalkozasunkert, mikor kirangattal magaddal tarsasagnak bevasarolni ausztriaba, hagytad hogy keszuljek utana egy egyuttletre, es a vegen inkabb kiraktal otthon, de van meg.

hidd el, en tulleptem a multon, nem hibaztatlak semmiert, es tudom, h raszolgaltam mindenre, amit kaptam. nem traktallak a nyomorommal, nem panaszkodom, egesz egyszeruen amig nem veszed eszre, h bantasz es hulyere veszel, addig meg fogod tenni, es mar eleget kaptam ahhoz, h tudjam, erre nincs szuksegem. pedig szivem szerint szenvednek meg oled dobjanak oltaran is... :) ha rajossz, h bantottal, kerj bocsanatot es el van rendezve, ennyi :)

szerintem nem ugy all ki magaert az ember, h otmillioszor leirja ugyanazt, hanem hogy a tetteivel bizonyit. ha van baratod, szeresd. ha nincs, es szeretnel egyet, aki hasonlo, mint en voltam, keress meg, hatha mukodik. tobb opcio nincs. a tobbi meg rendezodik, hidd el!

nem ezt akartam. vitatkozunk a multon, aminek nincs ertelme. remelem jobban vagy a kirugas miatt, es alakulnak a dolgaid, terveid. jobb lesz minden, apro lepesekkel!

ja, es MEGHALSZ KOTSOG! :)





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat