Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fülöp G. Márk naplója


576 [576 AL], gazdája Fülöp G. Márk
2004. október 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/576
2004. október 26.

Marhára ősz van!

Így most tetszik. Nincs hideg, azért reggelente hűvös van, de nem kell szarráfagyni. Munkám kapcsán az elmúlt napokban utazgattam erre-arra, és rájöttem, hogy tényleg nagyon szép az ősz. Is. Köszönet akya-nak, meg egy-két könyvnek és önmegismerési gyakorlatnak, úgy érzem nyitottab lettem. Jó, eddig se voltam valami zárkózott, de mostanra felkészültem a rajongóim totális rohamára! Lehet próbálkozni, lányok! Megdugok mindenkit! :)
Na jó, húzok egy határt, mert lassan igénytelenné válok, mondjuk napi 3 lány után :)
ÁÁÁÁááááááá
Nem ismerek magamra! Mi történik velem? Egy idegen vírus fertőzött meg biztos, és késztet arra, hogy szórjam szét a magomat a szélrózsa minden irányában, terjeszkedjek és hódítsam meg a világot! Na ja.
Mi történne, ha mindent lehetne szemmel is csinálni?
A világ tele lenne halottakkal, meg terhes lányokkal...:)
Rajtam nem múlna, most úgy érzem, de lehet, hogy mégis, vagy mégsem, vagy mi?
Nem vagyok egy nagy kertész vagy mi. Tegnak kaptam egy emilt, hogy a kipusztulófélben lévő növényemet ne tegyem a déli oldalon lévő ablakhoz, mert már úgysem sült a nap rendesen, hanem valami világosabb helyre. Hová? Mi lehet világosabb, mint az ablak? Építsek neki világítótornyot? Na jó.
Mellesleg hoztam mai nap magammal digitális gépet, lefényképezek minden szép őszi fát, meg az avart, meg mindent, és elküldöm a képeket Ausztráliába. Ott úgysem tudják milyen az ősz, nincs is nekik! Na jó, ennyi most.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat