Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Senki naplója


NemLétezem [157498 AL], gazdája Senki
2005. augusztus 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/157498
2005. augusztus 24.

Hello!
Úgy volt, hogy ma nem írok, de elolvastam néhány napló bejegyzést és úgy gondoltam mégis írok. Most épp Green Dayt hallgatok (Wake me up, when September ends). A szeptemberről az jut eszembe, hogy jövőghéten már az lesz ez = évnyitó=sulikezdés :( = dogák, felelések, koránkelés, már nemsoká vége az idei F1-nek :'( és a kevés jóidőnek ami idén volt, a szabadságnak, hogy mindenki azt csinál amit akar és még sorolhatnám... Hát most nem tök szar???? Egyedül az a jó, hogy a sokminden helyett ami az életemben már 15x-re elmúlt, helyett jönnek új dolgok. Pontosabban a régi új dolgok. Karácsony, Újév, aztán nemsoká Húsvét, a 2006-os Forma-1, aztán megint évvége és megint örülünk, hogy nyár van... És mindez tök gyorsan, közben mégis lassan. Nem fura ez??? Fura mégis természetes és egyszerű. Na szal az egész suliidőben csak az a jó hogy jön a Karácsony meg az Újév. Na jó, meg azis jó hogy nem poshadok itthon egész nap (ami amúgy tök jó), hanem suliba vok és tettetem, hogy érdekel miről van szó matek, kémián meg fizikán... És még a tananyag is nehéz lesz, egy betűt se olvastam a kötelezőkből... Néha lehetne egy kis változatosság, mer ez tök uncsi. Legalábbis szerintem. Mindennap ugyanaz van, ha nyár van ha suli. Mondjuk én is tehetek róla, hogy így van, de nem találok semmi érdekes elfoglaltságot. Meg amúgy se mindennapi csaj vagyok, néha a barátnőim is falramásznak tőlem. Meg miken tok idegesekedni elképesztő. Ha már én se értem magam az már kész... Hát most nem????? Aki még ilyen bonyolult személyiség, az irhatna, hogy tudjam nem én vok az egyetlen. De amúgyis, itt mindenki írja, hogy írjanak neki. Aztán abból meg az lesz, hogy senki se ír senkinek... Na abból, hogy nem akartam írni akkora zagyvaság lett belőle, hogy kész... Na nembaj. Így alakult most. Este felhívom a barátnőm, remélem örülni fog neki :) Ha mégsem akkor azt megszívtam, de erre kicsi az esély. Most úgy csinálok mintha nem lenne a barátnőm... Na jó ezt mostmár télleg abbahagyom.
Csáóka!!!
Télleg írhatnátok ám!!!! 16 éves lány vok. Bárki írhat, kor se számít, de azé ne legyél 40 :) Meg inkább 10 éven fölüliek ha lehet.
Bye-bye


2010. 08. 31.

A bonyolult személyiség még mindig megvan... Meg még ellentmondásos is és szeszélyes is... Már kevesebbet idegeskedek hülyeségeken, inkább hamar kijövök a sodromból, de már jobban tudok uralkodni magamon... csak időnként betelik a pohár és olyankor előtör belőlem az oroszlán. :$



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat