Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsani naplója


Angel Eyes [157160 AL], gazdája Zsani
2005. szeptember 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/157160
2005. szeptember 22.

"Megtanitottál Szeretni..Látni..és Érezni! És én már csak Téged Látlak Téged Érezlek.. és csak Téged Szeretlek! És nem tudom meddig, és nem is akarom tudni, mert csak ma van az a pillanat, amíg mellettem vagy, amíg látlak, és érezlek! Amíg Szeretsz...Szeretlek!"

"Ne higyj annak, ki feléd nevet, két esküvel mondja, hogy szeret, annak se ki könnyet ejt! Mert ki könnyet ejt, könnyen felejt. Ki szemedbe néz némán, az szeret csak Igazán!"

"Fásult szívem görcsbe rándul, könnyemtől a padló lángra gyúl. Belém markol az érzés, fogva tart.. Szeretlek.. te földbéli angyal!"

"Mi az a szerelem? Egy érzés mit a szíved érez és az eszed nem tudja befolyásolni... Egy érzés mikor azt érzed ha vele vagy soha nem engednéd el... de tudod... hogy nem lehet a tiéd:("

"Mikor szívünk először összedobbant, mikor két szemünkben a tűz lángra lobbant, mikor forró ajkad a számon égett akkor éreztem.. Szeretlek Téged!"

"A könny és a szerelem édes testvér.. nem szerelem ami könnyet sem ér, aki soha nem sírt, az soha nem szeretett, mert a könny és a szerelem egy napon született!"

"Ha sírok a könnyem csak érted folyik, és hidd el...az én könnyem soha nem hazudik!"

"Hiába kapnék nálad szebbet és jobbat.. az én szívem ott maradna nálad.. én már nem tudnék mást szeretni.. egy életen keresztül más mellett szenvedni.. azrt nézz rám megbocsájtó szemmel és ígérd meg.. soha nem hagysz el engem!"

"Mikor e pár sort írom.. könnyek folynak végig arcomon.. kezem reszket, szívem nehéz pedig: Szeretlek Téged ennyi az egész!"

"Szeretnék könnycsepp lenni, szemedben megszületni. Lefolyni lassan arcodon, elégni forró ajkadon. Van egy bűnöm mely fáj és éget pedig csak két szó: Szeretlek Téged!"




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat