Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsani naplója


Angel Eyes [157160 AL], gazdája Zsani
2006-09-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/157160
2006-09-26

Nagyon figyelj arra, hogy mit szeretsz, mitől félsz, minek örülsz és mi miatt vagy szomorú – ebben a négy érzésben nyilvánul meg az egész szív és az egész ember.



Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között. És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal. És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó. És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével. És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez. Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér. Műveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel a lelked, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked. És tanuld meg, hogy valóban nagyon sokat kibírsz... Hogy valóban erős vagy. És valóban értékes. (Veronica A. Shoffstall)

Nem szerencsétlenség az ha a sikeres embert lelökik a csúcsról, ugyanis a csúcsról nem vezet út újabb magasságba, míg akit lelöktek, az nekivághat egy új hegynek, amelyről talán még szebb a kilátás is.

Szeress nagyon, szeress áldozattal, szeress kifogyhatatlanul. Ne hagyd magad legyőzetni a nehézségekkel, közönnyel, sikertelenséggel. Szeress és jobb lesz a világ.

Illúzióink, álmaink elrejtik előlünk lelki és szellemi szegénységünket, amelyet nem szívesen fogadunk el. Azokat a lelkesítő álmokat, amelyek alátámasztják és ihletik életünket, néha nehéz megkülönböztetni azoktól az álom-barikádoktól, amelyek csak menekülő kitérést és ábrándozást jelentenek.






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat