Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gabriella naplója


Csacska baby [198923 AL], gazdája Gabriella
2007-11-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/198923
2007-11-01


Hivatalosan már egy hónapja tart az ősz, de én még csak most érzem igazán. Ez az az évszak, melyet szinte senki sem szeret, pedig ha jobban megismerjük, olyan szépségeket rejteget magában, amit hiba nem észrevenni. Amellett, hogy esős, szomorú és latyakos, színes, gyönyörű és izgalmas is tud lenni. Olyan illatokat érezhetünk, amelyeket soha máskor. A forró fürdők fülledt gőze ilyenkor esik a legjobban és persze gesztenyét sem tavasszal találunk az avarban.

Nem igaz, hogy ősszel minden meghal! Szerintem inkább csak megváltozik. Új ruhát vesz fel. Majd leveszi ezt a ruhát és elgondolkozik…. Meztelenül van, ezért mindenki elfordul tőle. De aki mögé lát, annak megnyílik és megmutatja apró titkait. Egészen bensőséges barátság alakul ki köztetek és a füledbe súgja, hogyan élvezd azt, amitől mindenki irtózik: a ködös, morcos, rosszkedvű napokat. Amelyek ettől a pillanattól fogva különlegesek lesznek számodra és minden esőcsepp kacsintani fog rád, amint a járdára csöppen… A szél pedig egyszercsak megfogja a kezedet és vezet. Vezet egy egészen új lehetőség felé, ami benned rejlik, amit csak te tudsz, ami csak akkor nyílik meg, ha repülni, lebegni tudsz a kacsintó esőcseppek fölött…ha látod őket!

Ezzel az újonnan kapott optimizmussal pedig minden lehetséges számodra. Véghezviheted a legőrültebb terveidet és lépésről lépésre, pocsolyáról pocsolyára, levélről levélre haladhadsz az óriási, esőcsepp alakú november felé.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat