Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gabriella naplója


Csacska baby [198923 AL], gazdája Gabriella
2008-12-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/198923
2008-12-14

Hát igen. Mindenki életében elérkeznek azok a bizonyos várva várt pillanatok. Szándékosan használtam többes számot,mert ebben az elégedetlen városban senki sem elégszik meg egyetlen felejthetetlen momentummal. Ha teljesült az első jöhet a következő kívánság.

Ha máskor nem is,legalább a születésnapokon. A gyertyák elfújása saját nyughatatlanságunk jelképe. Mert ha teljesült amire előző évben vágytunk,jöhet a következő! Ezt az is bizonyítja,hogy sosem hagyjuk ki ezt a részt azokon a napokon amikor egy évvel öregebbek lettünk. Ha tökéletes lenne a boldogság,megesne hogy el is felejtkeznénk a gyertyákról és egyszerűen csak ráírnánk a marcipánmázra: „Boldog születésnapot!”.

De a kanócok csak úgy égnek,olvad a viasz ,peregnek az évek,a lángok pedig csak úgy sokasodnak a torta tetején. Az évek során persze az édességek minősége is változik. Először szigorúan tejszínhabos-csokoládésra vágyunk,később egyéniségünket is megmutatjuk az egzotikus sütikölteményekkel,majd az idő múlásával joghurtos-gyümölcsös light változatot rendelünk a cukrászdában. A végső stádiumban már valóban nem kérünk gyertyákat a tetejére. Noha kívánságaink sokasodtak,nem feltétlen vágyunk majd arra,hogy mindenki megszámolja hány láng pislákol tiszteletünkre.

És nézünk e már a cukormáz alá? Feltéten szükséges minden mézesmázas meghívottunk? Tényleg minket jönnek ünnepelni? Vagy érdemesebb szűk családi körben tartani ezt a jeles eseményt,hogy biztosan azok legyenek jelen akik szeretnek minket?

Mi a helyzet a pezsgővel? Valódi ünnep a születésünk napja? Tudjuk e hogy mit is ünneplünk igazán ezen a napon? Egy nő fájdalmát? Örömkönnyeket ? Izgalmat? Egy új életet? Új lehetőséget? 9 hónap eredményét? Két ember szerelmét? Vagy mégsem?

Mit is kívántál a legutóbbi alkalommal? Súgd meg. Csak nekem. Tényleg azt ami a csomagban volt? Órát? Pénzt? Kocsit? Ékszert? Vagy csak egyetlen embert,hogy azt mondja neked:

Boldog születésnapot!

Teljesült?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat