Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gabriella naplója


Csacska baby [198923 AL], gazdája Gabriella
2009-08-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/198923
2009-08-22

6 hónap után először megnéztem egy elmebeteg dolgait. Na mielőtt bármi is elhangzik tisztázzuk a dolgokat. Én nem tudok róla, hogy a fiamnak bármi baja lett volna vagy lenne. De!! Ha már itt tartunk.... Nem tudom ki is volt az, aki a lányát folytogatta, falhoz vágta és a gyerekek a rendőröket hívták ki, hogy a saját anyjukat elvitessék.

Én ezen elgondolkodnék.
Ugyan úgy mint azon, hogy én egyedül is képes vagyok eltartani 3 gyereket, míg Te sajnos magadat sem vagy képes eltartani. Ha jól tudom ők tartanak el Téged! :)))

Nagyon sok dolgot tudok még, de veled ellentétben én magammal foglalkozom nem mással.Az pedig, hogy te és jános mivel kábítjátok egymást egyáltalán nem érdekel. Szerintem szomorú. A fiaimhoz pedig az égvilágon semmi közöd. Ez jól esett.
Lehet , hogy a kedves férjem hazudik nekem, de azt pontosan tudom hogy neked is. Én már ezen túlléptem. Az élet túl szép, hogy ezen rágódjak.
Nyugodtan szövögesd a gyerekes dolgaidat, lassan teljeen leépíted magad. Ahelyett hogy haladnál. Bár erről a szintről már kétlem hogy tovább lehet lépni.

Bármit írsz, már nem olvasom el, ezt is hiba volt.




Örülök. Őszintén. Bármilyen hülyének tartasz, nemvagyok az. Pontosan látom a dolgok miértjét, csak kettőnk között az a különbség, hogy hiszek a sorsban és tudom, hogy hosszútávon igazságos. És a félreértések elkerülése érdekében mondom: Pénzem nekem sincs, csak annyi ami a megélhetéshez szükséges. Nem akartalak megalázni, csak magamat védem, más úgysem véd meg. Téged sem. Sajnos neked is félinfóid vannak és azok alapján ítélsz. De már mindegy. A dolgok lényegén nem változtat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat