Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gabriella naplója


Csacska baby [198923 AL], gazdája Gabriella
2008-07-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/198923
2008-07-14

Nagyon jó volt a hétvége! Nyugalom, kikapcsolódás, motorok..... minden ami kell! végre sikerült igazán kikapcsolódnunk!



Érdekes dolog történt velem. Beszélgettem az élet dolgairól valakivel aki nagyon közel áll hozzám és azt mondta rám, komolyodnom kellene mert olyan gyerekes vagyok! Könnyedén veszem a dolgokat, pedig az élet nem játék! )) Ezen elgondolkodtam...... ez sértés vagy dícséret?
Bármily furcsa is elképzelni, mindenki volt gyerek. A mosolygós boltos nénitöl a morcos portásig mindenki járt óvodába, mindenki kért színes cukrot a fagyijára és mindenki hitt a Mikulásban. Valójában ez az egyetlen felhötlen, gondok és felelösségérzet nélküli idöszak az életünkben, amikor egyetlen dolog körül forognak a gondolataink. Fontosabb az alvásnál is bármily fáradtak vagyunk és fontosabb annál is, hogy megkapjuk e karácsonyra az áhított szoknyácskát. Ez a játék. De nem a tárgy, hanem az érzés. Az érzés, hogy ez most nem komoly, mert most csak játszunk.
Persze akkor ezt még komolyan vettük. A lehetö legkomolyabban. Most pedig amikor valódi döntések elé állítanak minket, titokban megfordul a fejünkben, hogy jó lenne azt mondani, hogy „hagyjuk abba, játszunk inkább valami mást”. Otthagyni az egészet és átmenni egy másik szobába még színesebb és még izgalmasabb játékok közé.
De sajnos nem lehet!
Ennek ellenére játékra buzdítanék mindenkit. Játékosságra. Mert minden csak felfogás kérdése. És nem feltétlen gyerekes az, aki e szerint él. Egyáltalán negatív a gyerekes jelzö? Szerintem nem. Mert a gyerek tiszta, kreatív, fantáziadús, lelkes és fáradhatatlan.(Nem ilyen munkaeröt keres minden cégvezetö?)
De milyen is az igazán jó játék? Egyszerü. Kevés eszközre van szükség hozzá. Önfeledt, ahol nincs elkötelezettség. Amit nem másokért csinálsz, hanem önmagadért. Amikor extázisba kerülsz. És minél nagyobbat álmodsz, annál több valósul meg belöle. Mert a játék a képzelet szülötte. Mi találjuk, ki és ha igazán erösen akarjuk valósággá is válhat..........




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat