Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mumuss naplója


Jola a teve [119638 AL], gazdája Mumuss
08.08.28.Csütörtökrohadtsütőtök×

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/119638
08.08.28.Csütörtökrohadtsütőtök×


Repülőn szült egy indiai asszony

Két kiló 70 dekás, egészséges fiút szült egy indiai asszony egy repülőgépen. A 29 éves asszony terhességének 34. hetében a férjéhez utazott a dél-ausztráliai Adelaide-be, és életében először ült gépen. Útközben megindult a szülés.

Szerencséjére a fedélzeten négy orvos is volt, akik segítettek. A gép kapitánya megváltoztatta az útirányt, és Darwinban szállt le.

A hír hallatán a férj, aki indiai-ausztrál kettős állampolgár, és taxisként dolgozik, azonnal gépre szállt, és 3 ezer kilométert repült újszülött fiához és feleségéhez.


Száz évesen siklóernyőzött
[X]
70. születésnapján kipróbálta a bungee jumpingot is

Egy brit nyugdíjas siklóernyőzéssel ünnepelte századik születésnapját. Peggy McAlpine ezzel valószínűleg világrekorder lett a legidősebb siklóernyőző kategóriájában. Az egykori könyvelő egy ciprusi hegy 760 méter magas csúcsáról indult tandem-repülésre.

A skóciai Stirlingben élő nyugdíjas öt angol uralkodó és 26 brit miniszterelnök uralmát látta. Két lánya, négy unokája és két dédunokája van.

„Ha senki nem akarja megdönteni a rekordot, 105 évesen újra próbálom” - mondta Peggy.

A bátor nyugdíjas fekete és piros repülőruhában és fehér bukósisakban repült. Azt állítja, nem volt ideges az ugrás előtt. Landoláskor zenével és pezsgővel köszöntötték rajongói.

Peggy McAlpine-nak nem ez volt az első extrém mutatványa. A hetvenedik születésnapját azzal ünnepelte, hogy kipróbálta a bungee jumpingot.


114 éves a világ legöregebb embere
[X]
Az eddigi abszolút rekordot 122 évével egy francia néni tartja

Mostantól az amerikai Edna Parker asszony a világ legidősebb embere hivatalosan. Edna néni 1893. április 20-án született, vagyis már benne van a 115-ik életévében.

A korábbi rekorder, egy japán asszony, aki idén januárban lett a legidősebb ember, kedden meghalt ugyanis. Az eddigi abszolút rekorder egy francia asszony volt, aki 1997-ben hunyt el 122 éves korában. A férfiak között egy japán férfi az első. Ő nemrég múlt 111 éves.

Betiltotta az angyalszárnyat a tűzoltóság

Nem viselhetnek angyalszárnyat az angliai Devonban levő Szent Szív általános iskola diákjai betlehemezéskor, mert az iskolaigazgató a tűzoltók tanácsára betiltotta a viseletet. Linda Mitchell szerint az angyalszárny tűzveszélyes és nem akarja megkockáztatni, hogy leégjen az iskola. Az intézmény diákjai ugyanis gyertyákkal vonulnak az ünnepség alatt, ami könnyen lángra lobbanthatja a szárnyakat és pokollá változtathatja a rendezvényt. Arról nem beszélt az óvatos iskolaigazgató, hogy miért nem a gyertyákat cserélik le valami kevésbé tűzveszélyes eszközre.xD

szegény gyerekekxD


Meghökkentő hírek külföldről

Sok volt a karó: beperelte a fia tanárait az asszony

Beperelte 10 éves fiának tanárait egy horvát asszony, mert a gyerek folyamatosan rossz érdemjegyeket vitt haza. Ana Pavlovic szerint Joszip fiacskája azóta kap rossz jegyeket, mióta egyszer panaszkodott az iskolaigazgató feleségére, hogy agresszív a gyerekekkel. Az anya szerint a feleség kényszerítette az iskolaigazgatót arra, hogy minden tanárnak parancsba adja: pikkeljen a kis Joszipra. A Jaksic általános iskola beidézett tanárai szerint viszont csak arról van szó, hogy Joszip buta, mint a tök.

Forrás: Ananova, 2007. október 7.
Küldje el ismerősének! Küldd el!
Szavazz! (4.50)

Superman-szerkóba öltözött UFO röpköd Románia fölött

Nyomozást indított a rendőrség a romániai Gemeni városban, mert a helyiek egybehangzóan azt állították, hogy egy UFÓ-t láttak röpködni a házak fölött. Méghozzá nem is akármilyet, mert a földönkívüli állítólag Superman-szerkóban vitorlázott ide-oda az égen. Ion Anuta, a helyi rendőrfőnök azt nyilatkozta, hogy lehet valami a dologban, mert kihallgatott több embert, és mindegyik ugyanúgy írta le a különös égi jelenséget. Constantin Toader szemtanú szerint Superman lassan szállt kb száz méter magasan. Nem füstölt, nem zörgött. Csak körözött az égen, mint akinek nincs jobb dolga.

Forrás: Ananova, 2007. szeptember 22.
Küldje el ismerősének! Küldd el!
Szavazz! (3.20)

Olyan kövér volt, hogy targoncával kellett kórházba vinni

Meg kellett bontani a ház falát a tűzoltóknak, hogy be tudjon jutni a targonca ahhoz a 33 éves michigani férfihoz, akit kórházba kellett szállítani, mert rosszul lett. A tűzoltókból és mentőkből álló vegyes csapatot a látogató nővér hívta ki a 400 kilós férfihoz, miután úgy láta, hogy ólomsúlyú páciensének az állapota rosszabbodott. A helyzetet súlyosbította, hogy a beteg hálószobája az emeleten volt. A tűzoltóparancsnok ezért azt találta ki, hogy targoncával, a kibontott falon keresztül emelik le az embert ágyastul. A művelet sikerült, a férfit kék lepellel letakarva szállították be a klinikára, hogy a járókelők ne legeltethessék a szemüket a nem mindennapi látványon.

Forrás: Star Tribune, 2007. szeptember 19.
Küldje el ismerősének! Küldd el!
Szavazz! (4.0)


Dohányzási tilalmat harcolt ki a gázálarcos szomszéd

Saját kertjében sem dohányozhat egy akarpi asszony, akit a svéd környezetvédelmi bíróság a szomszédja feljelentése alapján eltiltott a füstöléstől. A 49 éves nő elmondta, hogy rendkívül felbosszantotta a döntés, de be fogja tartani, mert nem akar büntetést fizetni. Az eltiltást a szomszéd csikarta ki, aki állítása szerint érzékeny a cigarettafüstre. Hogy ezt nyomatékosítsa, akárhányszor kilépett a házából, gázmaszkot húzott. Az asszony közölte, hogy látta, amikor - az egyébként ügyvéd foglalkozású - férfi gázálarcban flangál a szomszéd kertben, de azt hitte, hogy csak hülyéskedik. A bíróság viszont helyt adott a panasznak.



Perfekt angol lett a cseh motoros az ütközés után

45 percig feküdt eszméletlenül karambolja után egy cseh motoros, majd mikor magához tért, tökeletesen, akcentus nélkül beszélt angolul.
A 18 éves Matej Kus (a képen) korábban alig beszélt néhány szót angol nyelven. Egy versenyre érkezett Angliába, de a futamon összeütközött egy másik motorossal, és esés közben alaposan megütötte a fejét. A háromnegyed órás eszméletlen állapot után egyszer csak felült ágyában és tökéletes angolsággal érdeklődött arról, hogy hol van és mi történt vele. Az orvosok szerint úgy beszélt akár egy londoni tévébemondó. Az emlékezetkiesés 48 óráig tartott, majd ahogy Matej fokozatosan visszanyerte emlékezetét, angol tudása azzal arányosan fakult. A motoros elmondta az újságíróknak, hogy most már biztos, hogy megtanulja a nyelvet, nem vár a következő fejbekólintásra. Az orvosok szerint Matej egy nagyon ritka kórban szenvedett két napig: az úgynevezett Idegen Kiejtés Szindróma akkor fejlődik ki, ha valaki azon a ponton sérül meg a fején, ami közel van a beszédközponthoz.




Meghökkentő hírek külföldről

Fejlövéssel díjazták a gajdoló karaoke énekest

Gajdolásért agyonlőttek egy munkanélküli férfit Manila egyik karaoke bárjában a Fülöp-szigeteken. A 29 éves Romy Baligula Frank Sinatra My way című számát üvöltötte, amikor a dal feléhez érve Robilito Ortega, 43 éves biztonsági őr figyelmeztette, hogy hagyja abba, mert kegyetlenül hamis. Baligula tudomásul vette a kritikát és folytatta a rikoltozást, Ortega pedig elővette pisztolyát, és egy pontos fejlövéssel tett pontot a refrén végére. A biztonsági őr ezentúl a börtönben vigyázza a tiszta hangokat. Manila karaoke bárjaiban gyakori, hogy egy karcosan előadott dal erőszakot szül a közönség soraiban. Frank Sinatra fenti száma pedig különösen gyakran váltott ki kritikai hangokat, mivel nagyon könnyű fülsértő módon énekelni. Számos bárban ki is vették a repertoárból.

Forrás: AFP, 2007, június 10.
Küldje el ismerősének! Küldd el!
Szavazz! (4.30)

Túl akarta köpni a fiát, kizuhant az erkélyről

Súlyos állapotban szállítottak a kórházba egy 43 éves cottbusi férfit, aki a 12 éves fiával rendezett köpködőverseny hevében kirepült a 2. emeleti lakás erkélyéről. A helyi rendőrség szóvivője szerint a baleset úgy történt, hogy a férfi annyira előrehajolt köpés közben, hogy elveszítette az egyensúlyát és átbucskázott a korláton. Az összetört versenyzőt mentőhelikopterrel vitték el a helyszínről.

Forrás: Bild, 2007. június 4.
Küldje el ismerősének! Küldd el!
Szavazz! (4.40)

Mérges vipera támadt az intenzív osztályra!

Mérges vipera támadt az intenzív osztályon fekvő betegekre egy horvátországi kórházban. Az állat éjszaka lopózott a betegek kórtermébe, de szerencsére az egyik szívbeteg időben észrevette, és a járókeretével sikerült megfékeznie a hüllőt. Mire a biztonsági őrök odaértek, az állat már elpusztult. A beteg elmondása szerint amikor meglátta az állatot, tudta, hogy halálos mérgű viperáról van szó, ezért azonnal kiugrott az ágyából, mintha egészséges lenne, és addig ütötte a kígyó fejét, amíg mozgott. A kórházba rendelt állatorvos szintén megállapította, hogy egy halálos mérgű, úgynevezett vipera berus volt a támadó. A kórház nem kommentálta az esetet.

Forrás: Ananova, 2007. május 31.
Küldje el ismerősének! Küldd el!
Szavazz! (4.0)


Hat emeletet zuhant nyitott ernyővel, ennek köszönheti az életét

Esernyőjének köszönheti életét egy 16 éves kínai diáklány, miután lefújta egy szélroham egy hatemeletes épület tetejéről. A Jingning-i lány miután elázott egy óriási viharban, az elázott ruháit akarta kiteregetni a kollégium tetején, amikor a még esőtől ázott tetőn megcsúszott, és egy szélroham leröpítette a tetőről. Zhang Haijing-nak még volt annyi lélekjelenléte, hogy kinyissa az ernyőjét esés közben, ami így lelassította a zuhanást, és Zhang könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.
Hát egy igazi Mary PoppinszxDDD

nah byee:)) jó reggelt mindenkinek,így 0:21korxD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat