Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mumuss naplója


Jola a teve [119638 AL], gazdája Mumuss
×2008-08-16×

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/119638
×2008-08-16×



[Tiltakoztak a szerbek, de Phelpsé maradt az arany.
Ez is azért vicces,mert Phelps,olyan mint egy hal,és sorozatosan mindent megnyer,és mindig új világ csúcsot úszik.

"Hivatalos tiltakozást nyújtottunk be. Mégiscsak az első helyről van szó, ez nagyon fontos számunkra" - fogalmazott a szerb küldöttség helyettes vezetője, Branislav Jevtic.




Egy kis élet rajzxD:


Michael Fred Phelps (born June 30, 1985) is an American swimmer who has won 13 Olympic gold medals, the most of any athlete of the modern Olympic era.

He shares the record with Mark Spitz of seven gold medals at a single Olympics.[2 AL] He also shares the record with Soviet gymnast Alexander Dityatin of the most medals (of any type) at a single Olympics - eight medals at Athens 2004.[3 AL] He also holds seven world records.[4 AL]

Overall, Phelps has won 15 Olympic medals. He won 6 gold and 2 bronze medals at Athens in 2004, and 7 gold at Beijing in 2008, six of which were in world record time. He currently ranks second in total career Olympic medals, after Larissa Latynina, who accumulated 18 medals (nine gold) spanning three Olympic Games. Phelps' international titles, along with his various world records, have resulted in him being awarded the World Swimmer of the Year Award in 2003, 2004, 2006, 2007 and American Swimmer of the Year Award in 2001, 2002, 2003, 2004, 2006, 2007.

So far, Phelps has won a total of 47 career medals: 39 golds, 6 silvers and 2 bronze. This includes all the Championships he has competed in The Olympics, the World Championships, and the Pan Pacific Championships. Phelps has qualified to compete in eight swimming events at the 2008 Summer Olympics in Beijing.

Azért elég dúrva,hány érme vanxD

Phelps was born and raised in Baltimore, Maryland and grew up in the Rodgers Forge neighborhood. He graduated from Towson High School in 2003.[5 AL] His father, Fred Phelps, worked for the Maryland State Police and his mother, Debbie Davisson Phelps, is a middle school principal.[6 AL] The two divorced in 1994.[5 AL] Michael, whose nickname is "MP", has two older sisters, Whitney and Hilary.[5 AL][6 AL] Both of them were swimmers as well, with Whitney coming close to making the U.S. national team for the 1996 Summer Olympics before injuries derailed her career.

Forrás:http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Phelps#Personal_life

Amúgy mellesleg,végre nem 30% fok van,hanem csak 22xD vagy nem tudom,de végre nem sül meg az emberxD..Nem tudom erre vártam,már nem bírom komolyan a 40fokokat,de szerintem ezzel nem vagyok egyedülxD

"Ma délben 13 fokos hőmérsékleti különbség volt a Kisalföld és a keleti határszél között. Délután csökken a különbség, mert nyugaton melegszik, míg keleten kissé hűl a levegő. Csapadékra már inkább csak északkelten van kilátás, de ott hevesebb zápor, zivatar sem kizárt. Délen várható a legtöbb napsütés. Estétől mérséklődik a szél. Hűvös éjszakánk lesz. Vasárnap kellemes kirándulóidőre készülhetünk. A sok napsütést csak átmeneti kisebb felhősödés zavarhatja. A 25 fok körüli nappali hőmérsékletek a kirándulásnak, sportolásnak kedveznek. A jövő hét első napjai nyári időt hoznak, kedden már kánikulára van kilátás."

Nagyon jó,nem várom a keddetxD.

Peking időjárása

Pekingben a változó felhőzet mellett több órára kisüt a nap, a következő napokban nem várható számottevő csapadék. A páratartalom kissé csökkent. A hajnali 19-20 fokról napközben 28-30 fokra melegszik a levegő.

Hát ott sincsen hidegxD

Amúgy egyik ismerösöm kinn van a szigeten,mint biztonsági ör,tiszta hulla a gyerekxD kellett neki,odamennixD

Amúgy:

"Eddig nyolc kábítószer-terjesztőt fogtak el a Szigeten, a fesztiválon péntekig 130 kisebb súlyú bűncselekmény történt - jelentette be Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya pénteken. Draskovics Tibor szakminiszter szerint megnyugtató a biztonsági helyzet a rendezvényen, ahol brit fesztiválrendőrök is vigyázzák a rendet.

Naponta 120 rendőr teljesít szolgálatot a Szigeten. Az egyenruhás rendőrök mellett több mint ötven civil ruhás nyomozó is jelen van. Egyebek mellett brit, francia, holland rendőrök is dolgoznak a fesztiválon, de érkeztek a környező országokból is."




Kviddicset az olimpiára!
(Ez azért elég vicces lenne...)

A varázslóvilág népszerű sportjában a játékosok egy ovális pályán repülnek seprűiken, és a cél a labdák - összesen négy - bejuttatása az ellenfél gólkarikáiba. Tény, hogy az olimpiai sportágak közé való felvételét nehezítheti, hogy repülő seprűkre van hozzá szükség. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne ezek hiányában is játszani, ha valaki nagyon elszánt és még társakat is talál hozzá.xD
Nem tudom megnézném,hogy csinál vki repülő seprűt,meg labdákat,bár a labdák egy dolog,csak a seprűre lennék kíváncsi xD

Film:

Ezen a héten nem kényeztetnek minket túlzottan a filmforgalmazók két friss premierjükkel. Csak azoknak lesz jó dolguk, akiknek pont Eddie Murphyre vagy rajzolt jetire van szükségük a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Miről szól?
Egy idegen bolygóról egy Eddie Murphy-formájú űrhajóban a Földre érkezik egy csapat mini űrember, akiknek fontos missziójuk lenne itt, de aztán inkább Elizabeth Banksszel foglalkoznak.


Ez amúgy elég vicces lehet különben most néztem meg a Mamma miat,amit nagyon jó volt,bár az eredeti ,mikor az Abba énekelte,ugyanezeket a számokat,az azért jobb volt..A Hancok elment,amúgy érdekes lenne,ha nem lenne benne túl sok az akció:),de amúgy élvezhető:)



Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek."
Larry Brown

Az ellenjárat törvénye: Ha nem szeretek valakit, s mégis következetesen jót teszek vele, ehhez később érzelmek is kapcsolódnak.
Gyökössy Endre

Különbözőek az embereket mozgató szükségletek és kényszerek. Ami egyiküknek megváltás, az másikuknak börtön.
Carl Gustav Jung

Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.
xD

Nah byee:))






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat