Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Osztályok háborúja: Bosszú

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Osztályok háborúja: Bosszú

2008-04-07

-Bunkerunknál-
Boldi már felébredt a leütésből, és káromkodott rám amiért elszundíttattam. De kötelesség tudóan felment Armandhoz a megfigyelősziklára. A lányok már készen voltak a főzéssel. Ricsi meg Kovács nagyon éhesek voltak, ezért megpróbáltak beleenni a lábasba. Erre persze Dorottya (a mesterszakácsnőnk) leütötte őket. Mindenki dübörgéseket hallott észak felől. Azt hitték, hogy mi jövünk, ezért ki sem mozdultak.
Boldi persze szart az egészre, ő sem hederített oda. De mikor a mellette álló Armandot kettéhasította egy jól irányzott nyilvessző, kezdett félni. Felkapta a távcsövét és északra nézett. Hatalmas sereggel jöttek a 6.b-sek. Azonnal riadót fújt (Armand kürtjével). Mindenki fegyvert fogott a lányokat is beleértve. Boldi lefutott a szikláról, és felkapta az oly szeretett kardját. A sereg összeállt. 20 katona maradt itt, a lányok meg az osztály néhány fiú tagja. Még csak egy-egy nyílvesszőt engedtek el a 6.-osok, mert messze voltak. Boldi osztotta a parancsot: MOSTAN ÉN LESZEK A FŐNÖK ÉRTHETŐ CICKÁNYOK??
Mindenki halgatott, néhányan összebeszéltek. ...
Mondta, hogy mindenki takarodjon (szó szerint) a lovakhoz a barlang végébe. Mivel 23-at elvittünk, maradt 27. A katonáknak pont elég. Boldi kiválasztotta, hogy Zoli, saját maga, Fanni, Nedda, Dorottya, Viktor, Hegedűs fognak még lóra pattanni. Megérkeztek látótávolságra a 6.-osok, és nyílzápor alá vették Boldiékat. Boldi mondta, hogy VISSZAVONULÁÁÁS!-és elkezdett a lovával rohanni. Persze senki sem halgatott rá, és belerohantak a 6.-osok 95+a halott lányok kivételével az osztály seregébe. Viktor ment az első sorban. Az egyik lovas felvett egy tenyérnyi nagyságú követ, és Viktor felé hajította. A lova fejét eltalálta, és felbukott. Viktor gyors reflexével felpattant a lóról, és a levegőben ráugrott egy másik lóra úgy, hogy lerugta a katonát róla.
Boldi sem menekült sokáig, nem volt rutinos lovaglás terén. A lóval nekihajtott egy sziklának, és felbuktak. Boldi esett egy jónagyot. Ricsi meg Kovács a lányok mögé bújt. A kényes lányok közül sokan lovagolni kezdtek az ellenség elől. Yvette jól tud lovagolni, és csak úgy kente neki. Adrienn és Réka egymásnakvezette a lovát. Mindketten leestek, és a két ló összepréselte az alattuk éppen lóra pattanó Rebekát. A 3 ló+Boldié elfutott.
Az ellenség serege visszább szorította 20 fős seregünket + Viktorékat. Boldi futott volna tovább, de azt gondolta, hogy ha elfut nyápicnak fogjuk gondolni. Ezért megfordult, és nagyon gyorsan elkezdett veszedelmes kardpörgetésekkel az ellenség felé menni. Kovács és Ricsi próbált elmenekülni, de a 6.-osok tábornoka, Dezső a lovával eléjük ugrott. Ugratott egyet a lóval, és az Kovácsot nekiöklelte egy sziklának. Meghalt. A tábornokot a ló levetette magáról, és futásnak eredt. (hiába ők is kezdők). Ricsi felkapta fejét a lehetőségre. A kardjával nekirontott a tábornoknak. Dezső Felpattant, és kitért Ricsi ütése elől. Ricsi többször is próbálkozott, de a tábornokuk ügyes volt. És egy szempillantás alatt ő indult támadásba. Jobbra hátrafelé fordult, és úgy fordulásból a jobb kezében a karddal vágott egyet. Ricsi lehajolt a kard elől, ám csel volt ebben. A tábornok a bal kezét mindvégig az övévél tartotta, fordulásnál is. Mikor Ricsi lehajolt, a tábornok elővett az övéből egy kiskést, és Ricsi hasába dobta. Elejtette a kardját. A tábornok nekitámadott. Ricsi megpróbált elmenekülni, de a tábornok hátba vágta. Elesett. Közben a seregeik visszább szórították Boldiékat. Ricsin még látszódott a küzdeni akarás. Erre a tábornok levágta mindkét lábát. Ordított. "Csak hogy ne halj meg dicsően!"-mondta nevetve a tábornok, és odahívott magához egy sisakos katonát. Levette a maszkját. Egy lány volt. A kezébe adta akardot, hogy döfje le Ricsit. "Egy lány öl meg te paraszt! Muhahahhaaaa"-röhögött tovább a tábornok. Ricsi nem hitt a szemének. Próbált odébbmászni, de a lány a kiskését beledobta Ricsi kezébe. Ordított egyet, majd leszúrták. (Mégsem volt ez oly dicső halál xD)

Az összes katonánkat leölték a 6.-osok (mind a 20-at). Bár mi is szedtünk le tőlük vagy 30-at. Dorottya éppen levágta az egyik katona fejét, mikor vállon döfte hátulról egy másik. Viktor segítségére rohant, és ledöfte a katonát. Dorottya a kezei közt halt meg. Ezt nem hagyhatjuk!-mondta dühösen Viktor.
"EZT NEKEM KELLETT VOLNA MONDANI TE KULLANCS! ÉN VAGYOK FŐNÖK!!!"-ordított rá Boldi.
Ekkor jöttek rá, hogy körül vannak véve. 10 katona állta őket körbe. Köztük a Ricsit kinyíró tábornokkedvence. Együtt indultak Boldiék felé. Összejátszott Viktor meg Boldi. Boldi becsúszott Az egyiknek, és Viktor meg levágta. Viktort hátulról támadták, lehajolt. Átesett rajta, egyenesen Boldi kardjába. Majd Boldi fordulásból lecsapta az egyil fejét. Viktor megfordult, de a lány elcsapta a kardja nyelével. Aztán elkezdett Viktorral bírkózni. Távolabb gurultak. Boldira így 6 katona esett. Minden oldalról támadták. Azt szemelte ki magának, amelyik a legközelebb volt hozzá. Ráugrott, csapott egyet. A katona kivédte, és visszalökte Boldit. Hátulról egy másik csapott volna, de Boldi átcsúszott az előbbi lába alatt, így a csapó levágta a fejét. Boldi felállt, és lecsapta amannak a fejét is. 4 en minden oldalról, felülről csaptak. Boldi kibukfencezett onnan, így 2-t levágtak maguk közül. Visszafordult, és hasbaszúrt egyet. A másik lendített a kardján, és vízszintesen csapott vele. Boldi lehajolt, majd kigáncsolta. A földön leszúrta.

Közben Viktor levetette magáról a lányt. Összecsaptak a kardjaikkal, de Viktor kiiverte a kezéből, és a földre lökte. "Lécci lécci ne ölj meeeg!"-mondta angyali mosollyal a lány, és közben csókott dobott Viktornak. Erre eldobta a kradját, és nyála fojva a lány felé sétált. "Gyere szépfiú, kapsz tőlem valamiit"-vonzotta magához a lány. Viktor odaállt elé. A lány nem szarolt, és belenyomta a kését Viktor hasába. Kifeküdtek. A lány volt viktoron. Adott neki egy csókot. Viktor kínok közt is élvezte. Majd egyre erősebben nyomta Viktorba a kést. Már fehéredett. Ekkor lépett közbe Boldi, és levágta a csajt tetves ringyó jelszóval. Kiszedte Viktorból a kést, aki súlyos állapotban volt, de mosolygott. "Ezt a hülyét!-mondta. Már mindenki elmenekült kivéve őket. A katonák feléjük vették az irányt. Viktor lova felébredt. Boldi felpakolta rá Viktort, és elindultak. Elmenekültek.
A 6.-osok tábornoka ott hagyott egy cetlit a bunker egyik szikláján, és elindult a bunkere felé a megmaradt sereggel. Így bosszulták meg az ötletemet.

To Be Continued



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat