Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
NEWS II.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
NEWS II.

2008-09-30

Az előző lapban kijelentett hír, miszerint fenn áll a gyanú, hogy HYBRID nevű teve gazdija lány, IGAZ!
Miután a gyanú felmerült, minden féle titkosügynököt, és álruhás beépült embereket alkalmaztunk, hogy kiderítsük ki is valójában HYBRID. Az első pár napban heves sikoltozásokat hallottak ügynökeink HYBRID hálószobájából. Ügynökeink a következő napokban kamerákat szereltek a szoba ajtaja elé, ahol meglátták, hogy a hangok után (hangfelvételeket is készítettek) olykor több férfi is távozik a szobából.
Innentől két esetet tartottunk lehetségesnek: HYBRID nevű teve gazdija vagy lány, vagy pedig egy rohadt buzi. Az ügy kiderítésében felkértük a legprofibb beépülő emberünket, Kisborzt, aki lelkesen vágott bele abba, hogy összemelegedjen HYBRIDdel. Pár nap ismerkedés után sikerült meghívatnia magát HYBRID lakásába. Rejtett kamerákkal szereltük fel.
(...)
Rátaláltunk Borzra HYBRID lakásában két nappal később, tiszta geci volt a fal körbe körbe. Kómás állapotban volt. A felvételek megnézése után megtudtuk: HYBRID nevű teve gazdija 3 éves koráig fiú volt, aztán rájött hogy benne egy nő lakozik, de nem volt pénze arra, hogy a fütyikéjét levágassák. (cigány) ezért puszta kézzel + egy körfűrésszel lyukat vágott a fütyije mellett, és a kutyája (meghalt) szőrét szögelte a lyukra/köré.
Ez az ügy később címlapsztori lett, és HYBRID megtört, bevallotta: igazunk volt.



PumaVegita, akit lapunk idős bácsik molesztálásával gyanusított, ezúttal pár kilométerrel odébb, az idősek otthonában tűnt fel. Nagy botrányt kavart ugyanis, hogy PumaVegita agyon baszta a portást, és az ágyában békésen alukáló 32 idős bácsit. 2 túlélő maradt, két szexi, napsütött barna bombázó. (rájuk nem tartott igényt)
A rendőrség, és a bácsik hozzátartozói keresik a gyanusított Pumát.




A lapunk 3. oldalán Dunedán és Offspring szerepel.
Kiderült ugyanis, hogy Offspringnek szeretője van a hitvese, Dunedán mellett. Egy bizonyos Davidson. Bár a hírek még nem bizonyítottak. Nagy port kavart, hogy két hétre Offspring elveszett, és amatőr fotósok lefényképezték kéz a kézben Davidsonnal, a helyi buzibár ajtajában. Dunedán sírva borult riportereink vállára, ami után az egyik férfi operatőrt szobára csalta, és jót basztak. Hát igen.. ezek szerint Dunedánnak mindegy, kivel kezd, csak jó legyen..




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat