Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
O.h.: A tábornok veresége

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
O.h.: A tábornok veresége

2008-04-08

Élnek: Én, Gergő, Ati, Bence, Boldi, Yvette, Fanni, Nedda, Andris, Nóri, Zoli, Hegedűs, Viktor, Jakab, Dorottya, Zsófi, Szabina, Cs.Csenge, V.Csenge, Ádám, Tamás, Adrienn és még 78 katona.

-Bunkernál-
Alig telt el negyed óra a 6.-osok támadása után, megérkezett a visszatérő hadseregünk, élükön Gergővel és velem. Körülnéztek, mindenhol holttestek. Gergő és Andris bevittek a barlangba, és elővették a sebészeti cuccokat.
Megérkezett majdnem ebben a pillanatban Boldi és Viktor a fiúkkal, és a lányokkal Yvettet kivéve. Ő elmenekült az előző részben. Dorottya és Jakab odajöttek hozzám, és ellátták a sebemet. Ugyanígy tettek Viktorral is. Kómában voltunk. Gergő kérdezte, hogy mi történt itt. Elmesélték a sztorit.
"De honnan tudták, hogy itt vagyunk?"-merült fel a kérdés Gergőben.

-Ati és Bence-
Nagyon kimerültek, 10 percet siettek. Ledőltek egy sziklához. Lovasokat hallottak közeledni. Kinéztek a szikla mögé. Jött vissza a 6.-osok 78 fős hadserege +az osztály megmaradt tagjai. Mikor elhaladtak mellettük, Bence megszámolta őket. Kizártnak tartotta, hogy így elintézte a mi összes katonánkat. Ati próbált volna okoskodni, de felbukott. Belebukott Bence hasába, aki felordított. A katonák megálltak, és megfordultak. "Oppá"-mondta Ati.
A tábornok nem szarakodott, támadást indított ellenük. Úgy 100 méterre voltak. A kimerült Bence és Ati elkezdett teljes erejéből futni. A 6.-osok lovasai elkezdtek nyilazni rájuk. Még jobban nehezítette dolgukat Ati lábsebe és Bence vállövése. Megláttak egy szakadékot úgy ötven méterre. Siettek ahogy csak tudtak. Az egyik lovas megközelítette Bencét. Húzta a nyílvesszőjét. Bnec az utolsó pillanatban odébbugrott, így a földre lőtt. A nyílvesszőben felbukott a katona lova, és a katona lerepült. Bence levágta a fejét. Rohant tovább Atival. Elérték a szakadékot. Őket is elérték a katonák. Előre lépett a kisebb zúzódásokkal bíró tábornokuk. (Ricsi ellen szerezte őket)Adjátok meg magatokat vagy mehettek a halálba.-mondta.
Okés!-mondta Ati, és dobott egy hátast a szakadékba. A sereg megdöbbent, Bence is. Egy nyilas Bencét célbavette. "Te is meg akarsz halni?"-kérdezte. "Igen, de nem így"-válaszota Bence, és nekiugrott a tábornoknak. A nyilas lőtt egyet, és Bencének a bal kezét eltalálta. Ez sem szegte kedvét, a jobb kezében lévő karddal csapott egyet. A tábornok kivédte. Bence fordulásból kirugta a kardot a kezéből, és magához szoríttta. Kardját a torkán tartva.
"Eriggyetek innen vagy meghal a tábornokotok"-ordította. A katonák nem tehettek mást, elmentek.
"Hüléyk.."-mondta Bence, és készült elvágni a tábornok nyakát. Ám egyre jobban vérzett a 2 sebe, és elvesztette az erejét. Kiejtette a kardját, és leesett a szakadékba. A tábornok adott a lehetőségre, és a bal kezével fordulásból lekönyökölte benve bal arcát. Kifeküdt. Mivel kése sem volt már a tábornoknak, rárontott Bencére. Bence visszarugta, és ráugrott. Bírkózni kezdtek. Bence elővette a kését, és döfött vele. A tábornok elkapta a kezét, és visszafordította a kést. Bence egy darabig bírta, de egyre jobban gyengült. Egyszerre elhagyta az ereje. A tábornok beledöfte a bal vállába a kést, majd kihúzta. Bence lerogyott a földre. A tábronok hátbadöfte, és kihúzta. Ugyanezt tette még 3-szor. Bence még felnézett rá, dühös volt. Ha harcképes lett volna, bizonyára nem adta volna ilyen olcsón a bőrét. Próbált feltápászkodni, de visszaesett. Nyitva volt a szeme, és úgy maradt. Meghalt.
"HÁHÁHÁHÁÁHÁÁÁ"-Mondta diadalittasan a tábornok. Elkezdte Bence holttestét a szakadék felé tolni. Éppen lökött volna rajta egy utolsót, de Ati felugrott a szakadékból, és fejbe rúgta. Hátresett. Mikor felnézett ezt kérdezte csodálkozva:Te meghaltál!! Ez nem Lehet!!!
"Megkapaszkodtam te seggfej!"-hangzott a válasz. A tábornok felállt, kezében a gyilkos késsel. Egymás szemébe néztek. Egyszere ugrottak egymásnak. Ati vágott egyet jobb kezével a bal felé haladva, a tábornok lehajolt. Kigáncsolta Atit. Megint próbált egyet lendületből gáncsolni, de Ati fekvőtámaszszerűen kinyomta magát, így alatta ment el a gáncsoló láb. A hátán volt a kardja odakötözve, elővette.
"Tisztességtelen lenne ha te karddal én késsel harcolnék"-mondta a kapitány. Ati meggondolta, majd eldobta a földre a kardját. Abban a pillanatban nekirontott a tábornok, és szúrni készült. Ati kiütötte egy karatecsapással a kezéből a kést, és lefejelte. A tábornok erre tökberúgta, és ököllel bemosott neki egyet. Kiterült. A tábornok odasietett a kardhoz, és ránézett Atira.
"A tisztességed a halálba visz!"-mondta atábronok, és futott felé. Nem éppen!-vette a bátorságot Ati, és homokot vett fel a földről. Támadott a tábornok, Ati felugrott a lentebb jövő kardtól, és a levegőben Dezső szemébe szórta a homokot. Ő tehetetlenül hadonászott, majd a feje is eltűnt hála Atinak és a kardjának. Végigmérte a halott ellenfelet, majd erőtlenül kifeküdt.


Eközben Gergő vette át a parancsnokságot, és azt gondolta, Bencééket elkapták, és onnan tudták hol vagyunk. Teljes erővel kell mennünk!-szólított fel mindenkit. Nórit kérte meg (mivel ő nem nagyon tud harcolni), hogy engem meg Viktor két lóra téve vezessen el biztonásgos helyre, valami barlangba ahol senki sincs.
Egymáshoz hívta a tagokat, és nagy levegő után mondta a taktikát: BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET, PUSZTULJATOK HATODIKBÉSEK!-hangzott a "taktika".Mindenki tapsolt, kivéve Boldit aki még káromkodott egy kicsit rájuk. Mivel a lovakat is leölték, csak pár katonának maradt, azokat itt hagyták. Kikötözték őket a barlang belsejében, egy elzárt helyen. Persze kajával meg vízzel.
Elindultak a háborúba.


-Yvette-
Eközben Yvette száguldozott a lovával. Ám egy nyílvessző a lovat eltalálta, és elesett. Yvette kiterült. Kinyitott a szemét, és ott állt a 8.-osok tábornoka egy cigány. József a neve. Megkérdezte az őrszemeket, hogy merről jött, majd leszúrta. Kajálunk és elkapjuk őket!-ez volt az utolsó szava.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat