Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Hullajó évnyitó!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Hullajó évnyitó!

2008-08-19

Elérkezett ez a nap is. Szeptember elseje, az iskolákban elkezdődik a tanítás.

Az előző napokban rábírtam anyámékat, hogy ne kisérjenek el, tudok én egyedül is menni, és legalább ők ne ájuljanak el a hőségben, miközben 2 órás beszédet tart az udvaron az igazgatónő, aki olyan biztos hogy seggfej mint ahogy az biztos hogy Hegedűs buzi.
Na szoval a 7 órás buszra várakozom. Egy szép, velem egykorú lány (akit mindig látok, de akkor vagyok az igazán hülye amikor rámnéz XD) elballag előttem, érzem a jó illatát, csukott szemmel követem a szagot, és egy kisebb fejest intézek a magas, erős focistába, Bélába.
-Bocs!!-mentegetőzöm, a szemem kinyitása után.
-Ez nekem nem elég kisöreg!!-és megragad a pólómnál fogva, és magához húz. A szép lány mindezt fejét lehajtva nézi. Béla ezután kisebbet csulázik a pólómra, majd ledob apadra, és megy tovább. Én feltápászkodok, mindenki engem néz. Béla odaér a szép lányhoz, és elkezdi zaklatni. Én a buszmegálló átlátszó falán látom mindezt. A lány mondja hogy hagyja békén, de ő nem hagyja. Éreztem, hogy oda kell menni, de nem mertem. Aztán jött a busz, felszállt mindenki.

Éppen elhaladtam a busszal a Szabadságtértől nemmessze, és odanézve láttam, hogy sok ember gyülekezik. Nem nagyon foglalkoztam vele, a másik irányba nézvepedig ismét több embert láttam, amint arra felé futnak.
Megérkeztem az iskolához, leszálltam a buszról. Ránézek az iskolára, át a túloldalra, közben sétálok az úton. Gräff Dorottyát nézem gyönyörrel, már egészen kigömbölyödtek mellei. Gyönyörködve nézvén Dorottyát mosolyogva, szemem felcsillan, és nevét kiáltván intenék neki. A Do..-kiáltásik jutottam el, ugyanis gyönyörködés közben elfelejtettem magam elé pillantani, és nekisétáltam egy útra néző faágnak. Hátraestem, mosolyom eltűnt, Dorottya a nevének elejére odanézett, de csak egy kezet látott, mely épp a bokor mögé esik. Megrántotta a vállát, és besétált az udvarra.

Rövidesen találkoztunk egymással, 2 és fél hónap után. Viktor és Gergő az új év tiszteletére rögtön felmentek a WC-be. Gergőnek fosnia kellett, Viktor csak pisált. Már Viktor végzett, és várta Gergőt, aki mondta Viktornak:
-Valami buzeráns bemászott a budiba!!!
Viktor ezt nem értette, ezért kinyitotta Gergő budijának behajtott ajtaját. Ott volt egy zombinak kinéző ember, amint épp Gergőbe vágja a kezét, és a vér Viktorra fröccsen. Ordított egyet, és elkezdett szaladni. A zombi kicsit erőlködve lenyomta Gergőt a földre, és újabb ütéseket mért rá, és készülte volna megenni, de látta, hogy a feltépett gyomrából paradicsomos csipsz van.
-Undorító!!!-nyögte a zombi felháborodottan, és ott hagyta Gergő hulláját.

Viktor leszaladt, és a lépcsőnél (ahol torna óra előtt szoktunk lenni) ránktalált.
-Mi az leetted magad ketchuppal?-Kérdezte Ati.
-Nem. Csak valami köcsög zombi kinyírta Gergőt. És mit képzel az magáról, hogy itt levérez engem??? Tán buzi??
-Jah szegény Gergő biztos hiányozni fog a családnak.-Mondtuk egyetértve, és indultunk fel az osztályterembe.
Elhaladtunk a női mosdó előtt, aminek az ajtajának támaszkodva állt egy szőke, copfos hajú zombi lány, és mosolygott ránk a fogaival, melyen húscafatok lógtak.
-Húú szexxxiii-Mondtam. Mentünk tovább, bár hallottuk a női mosdó belsejéből:"Segítség!! Valaki segítsen!!!"

-Tanteremben-
Aranka néni meglehetősen elhízott mióta megláttuk. Ja és mellékesen, tolókocsiba került. Volt valami balesete az olimpián. Éppen elmagyarázta mi hogy fog az évnyitón zajlani:
-Na tehát. Ti lementek szépen a lépcsőn az udvarra. Engem azok a helyes tűzoltóbácsik leeresztenek a tűzoltólétrán, mivelhogy leesnék a kocsimmal a lépcsőről. Mindig is szerettem volna egy tűzoltólétráról lenézni..Hogyha netán tűz ütne ki, esetleg zombik milliói szálnák meg az iskolát, vagy netalántán Gyurcsány hadat üzenne nekünk, a zöld kapun tessenek kifáradni.
-Tanító néni kérem egy zombi az imént ölte meg Gergőt!
-Azok a fránya zombik!! Megint hívni kell a takarítónőt felmosni a vért!! Megyek is szólok neki!

leültünk a helyünkre, még volt idő az évnyitó kezdetéig, és beszélgettünk. Egyszer csak beszaladt egy szaggatott ruhájú, fehér-világoskék szín beütésű 6.-os gyerek. A jobb szeme kicsit nagyobb volt mint a bal, valamint fekete színű szemgolyója volt. De ettől tekintsünk el.
-Molnár Boldizsár?
-Én vagyok!
-Akkor menj le az iskola elé, mert lopják a biciklidet!
-Jó van!
És Boldi kisietett a teremből. A gyerek is fordult utánna, de fordulás közben leszakadt könyöktől a jobb keze. Cs.Csenge a szokásos segíteni akarásával odaszaladt, felemelte a gilisztás, rothadó kezet, és szólt a gyereknek hogy elhagyta. A gyerek visszaillesztette a helyére, és megköszönte Csenge fáradozásait.

-Iskola előtt-
Boldi kiért az iskolából, és a bicikliét tényleg lopták. Kb. 10 elsős, rothadó gyerek.
-Tünés onnan!-ordított rájuk Boldi, és odament. Elhessegette őket, de az egyik beleharapott a lábszárába.
-Takaroggy már!!-Boldi odébbrugta. A lakatot megerősítette a biciklién. Előtte az úton épp elhaladt egy öreg hölgy, de 4 kis elsős ráugrott, és elkezdte enni. A nő sivalkodott. Boldi megrántotta a vállát, és rászólt a nénit fogyasztó gyerekekre:
-Meg ne lássam, hogy a biciklimmel babráltok!!-és visszament az iskolába. A nénit elhúrcolták a kis tünemények.

Boldi feljött, és látta hogy míg a tanárok nincsenek bent, sunyin bekapcsoltuk a TV-t. A híradó ment különkiadásban, hogy a zombik elözönlötték az országot, és hogy minden városban van a zombiknak egy székhelyük. Ekkor Erős Antóniára ráugrott az immár Zombi operatőr, és elkezdte falatozni a húsát. Majd a kamerába fordult, és kacsintott. -Adás vége-
-Juj de jó mind meghalunk!
-Tök szupííí
-De figyeljetek már Szabinával mi van??-Szólt közbe Andris, és hátra, a fogasokhoz mutatott. Szabina ott hevert a cipő tartó székeken vagy miken, az ütőerébe egy 3 méter hosszú balta beleakadva, mosolygó arc, elvérzett ér.
-Áh biztos baleset!-nyugodtunk meg, és kiköltük Kovácsot hogy szóljon az igazgatónak.

Kovács kiment, és látta, hogy az igazgatói ajtajára ki van írva, hogy először kopogj, és ne ijjedj meg, ha egy zombi nyit ajtót. Kovács bekopogott, és azon nyomban kinyitotta neki az ajtót az igazgatónő. Szintén zombi, a bal szeme csüngött.
-Gyere be kisfiam!-mondta.
A tanárin belül egy másik ajtóhoz vezette. Kovács látta, hogy a fal mellett egy széken, Julika és Olga néni Karcsi Bácsiból falatozik. Gondolta magában:"Végre meghalt az a söpredék!!". És bement abba a szobába, amibe az igazgatónő irányította. Bent volt néhány alsós, felsős gyermek holtteste, itt-ott megtépve.
-Most meg tetszik engem is ölni??-Kérdezte udvariasan Kovács.
-Ha nem bánod.. És beleharapott a nyakába az igazgatónő.

Kezdődött az évnyitó, Aranka is bejött a terembe, a tűzoltók az udvaron készültek a lehozatalára.
-Hát Szabinával mi történt?
-Á semmi csak elálmosodott.
És megindult az osztály lefelé a lépcsőn. Mikor elhaladtunk a női mosdó előtt, vérfoltokat láttunk a padlón, és az üvegen.
-Ezek se hallottak a higiéniáról!!
De láttuk, hogy épp jön arra felé a takarítónő a felmosóval. Mentünk tovább.

A takarítónő bement a WC-be, és elkezdett felmosni. Mögötte becsapódott az ajtó. Odanézett, és ott ált egy zombi. Farkas szemet néztek. A zombi támadott, a levegőbe ugrova készülte lerugni a takarítónő fejét. Az mátrixosan hátrahajolt, így a zombi nekiugrott a falnak, és a lába amivel rugott kifordult az ütközéskor. Megfogta a csapot, és kitépte a helyéről, majd a takarítónőnek dobta. A takarítónő futott előle, felfutott a falra. A csap nekivágódott a falnak, a takarítónő mikor a plafonig felfutott már, csinált egy hátraszaltót, és földetérés előtt lerugta a zombi fejét. A zombi kifeküdt, az egyik budiból kijött egy zombi, és a bent megölt egyik áldozatának avérével felírta a falra hogy: Takarítónő 1-0 Zombik.
Most két zombi jött a takarítónő ellen. Elkezdtek vadul karatézni. A takarítónő Judo fogást használt, és földre dobta az egyik zombit, de a másik ráakaszkodott a hátára. Nekitolatott vele a falnak, de a zombi beleharapott a jobb vállába hátulról. A takarítónő megfogta a zombi fejét a jobb kezével, és átdobta magán. Jött a másik zombi, aki becsúszással próbálkozott. A takarítónő felugrott, a zombi alácsúszott. A takarítónő leérkezéskor beletaposostt a zombiba, akinek ez annyira fájt, hogy iköpött egy motoros fiút motorral együtt, akit valszeg egészben nyelt anno le. A motoros fejbetalálta atakarítónőt, és hátraesett. A két Zombi rávetette magát, és megharapdálták, majd végeztek vele. Kijött a budiból a zombi, letörölte egy gyerek letépett fejével az eredményt, és felírta ugyan csak vérrel: Takarítónő 1-2 Zombik.

Leértünk az udvarra, minden osztály beállt a helyére. Körülnéztünk, és láttuk, hogy sok gyereknek ki van tépve húscafat a vállából/valahonnan, és hogy némelyiknek vérfolt van az ünneplőjén.
-Elég ramatyul néznek ki!-mondta Dorottya.

Az igazgatónő a mikrofonhoz állt, és kezdte volna a beszédet, de nem tudott megszólalni, mert Kovács haja a torkán akadt. Közben úgy 10 méterrel odébb, a terem ablakánál a tűzoltók a tűzoltólétrán hozták le Aranka nénit. Egy tűzoltó segítette rá a létrára, de mikor hozzáért, Aranka visszaütötte, mondván: "Micsoda perverz!!". Amint ráment a létrára, az elkezdett inogni, és végül leszakadt alatta. A 2.osok A és B osztályát a tűzoltólétra egy az egyben agyonnyomta. Aranka fejébe beleállt egy vas. Az egyik fülén be, a másikon kijött. Meghalt.
-Ekkora szívást!-Értettünk egyet Boldival.

Hirtelen megszólalt valami duda. Nem tudjuk honnan, valahonnan a városból. Az összes zombi rávetette magát valakire, aki még nem volt zombi.
Mellettünk állt Nóri, akinek nekirohant egy zombi, de lepattant róla. Mi röhögtünk. Jött mégegy, azis lepattant. Midnenki röhögött, Boldi odasétált a lepattant zombihoz, és a vállára tette a kezét, majd jóindulatúan mondta:
-Próbáld meg mégegyszer, ne csüggedj!
A zombi megköszönte Boldinak, aki felsegítette. Hátraszólt a zombi barátainak, hogy segítsenek felborítani Nórit. Egyszerre 6-an támadtak rá, felborították, és elkezdték enni.
-Nalátjátok, megy ez!-Mondta elismerően Boldi.
-Jujuj kicsánálták Nórit!!
-Most kéne futni nem??-kérdezte jakab, akinek a kérdés után egy Zombi letépte a ruháját egy mozdulattal. Jakab megijjedt, de már rögtön ott termett néhány kanos zombi. Az egyiknek merevedése volt, de leesett a farka. Szomorúan, sírva összerogyott az egyik sarokba. A többi zombi Jakabot elhúrcolta.
-Aztakurva, Jakab meztelen!!-mondta Zoli, és utánnuk futott.
A síró zombihoz odaballagott V.Csenge.
-Figyelj, ne szomorkodj, én elvisellek téged farok nélkül is. Hiszen ronda vagyok.
-A zombi könnyes szemekkel felnézett Csengére, majd megölelte.

-Nafaszom nem akarok most meghalni!! Előtte le kell kurva anyáznom a boltost mert nem adott cigit!!--mondta Dorottya.
Mi dermedten néztünk rá, majd megszólaltunk:
-Ja, nekünk se.
Elindultunk hát a zöld kapu felé. Zárva volt. A kapun kívül egy zombi zöld ruhában épp söprögetett.
-Zombi bácsi tessék segíteniii!!-szóltunk neki.
A zombi odaballagott, a zsebéből elővette a kulcsot, és kinyitotta nekünk a kaput. Köszönjük bácsi!
-Adnunk kéne neki valami jutalmat a segítségéért nemgondoljátok??
-De!!-felelte Andris, és felemelte Adriennt a derekánál fogva. Odavitte, elővett a zsebéből egy pórázt, és Adrienn heves tiltakozása ellenére odakötötte egy csőhöz.
-Fájó búcsú szivem, elválnak útjaink.-mondta Andris, és könnybe lábadt a szeme. Aztán odakapott és kihúzott belőle egy fogpiszkálót.-A franc egye meg tudtam hogy valami van benne!! És elfordultunk, mentünk tovább.

Mi jutottunk ki: Én, Ati, Boldi, Viktor, Ricsi, Dorottya, Krisz, Yvette.

-Jakabnál-
A zombik behurcolták a kistermi fiú öltözőbe, és megerőszakolták. Zoli is akarta volna, de mögé ment egy buzi zombi. Ő megerőszakolta Zolit, de úgy, hogy a farka bennemaradt a seggébe, és létfontosságú szerveket talált telibe. Zoli ebbe belehalt. Ugyanerre a sorsra jutott Jakab is. Az összes zombinak letört a kisteremben a fütyije. Mindanniyan elkezdtek sírni, ekkor lejött oda egy másik farkatlan zombi, V.Csengével.
-Bemutatom nektek Csengét! Ő farok nélkül is szeret minket!
Megörültek neki.

-Nállunk-
Elmentünk az iskolától néhány méterre lévő buszmegálló mellett, és át akartunk menni az úton, de nagy volt a forgalom.
-Menjetek csak, és megállítok egy autót.-javasolta Krisz. Mi bíztunk az erejében, és mentünk az úton keresztbe. Jött egy hatalmas kamion.
-Álj!!!-mondta Krisz erőteljesen, de az nem állt meg. Mi már átértünk a túloldalra, és láttuk, hogy Krisz az út közepén áll, és farkasszemet néz a kamion lámpájával. Kinyújtotta a két kezét, cowboyos pózba beállt, izzadt, az erek kidagadtak a fején. Az izmai megfeszültek és.. ekkor elcsapta a kamion, és ment tovább a szélvédőjére felkenődött, immár halott Krisszel.

Mi mentünk tovább. A Szabadság térnél volt az a bolt, ahol nem adtak nekünk cigit, ezért oda mentünk.

Mentünk az úton, Ricsi oldalra nézett. Egy zombi volt ott, aki mosolygott és integetett neki. Ricsi szintúgy mosolyogva visszaintett neki, és elgondolkozott, hogy milyen csodálatos a világ. Mentünk tovább, Ricsi megint odlalra nézett. Ezúttal egy ember volt ott, és integetett Ricsinek. Ő erre elájult. Az ájulás előtt azonban egy kicsit még dőlöngélt, majd a bölcsöde kapujának dőlt, és beesett az udvarra. A sok zombi bölcsis rávetette magát, és elkezdték enni.
-Hol van Ricsi?-kérdeztem mikor hátranéztem.
-Áh csak a bölcsisek épp eszik!!-jött a válasz.
-Akkor jó.
Mentünk tovább.

Elértünk a főutcához, ahol átt kellett menni egy zebrán, hogy a Szabadság térhez érjünk. Ám a zebra közepén megállt egy kocsis zombi.
-Bedöglött ez a tragacs!!-panaszkodott.
-Áh neizgulj öreg megjavítom!-mondta Boldi, és bemászott a kocsi alá. Tényleg megjavította, csupa olaj meg benzin lett a ruhája, meg a bőre. A zombi hálás köszönetet mondott, majd elhajtott.
Indultunk volna át a zebrán, de észrevettük, hogy pirosra váltott a lámpa, így megálltunk. Elsiklott előttünk egy Székesfehérvár-Veszprém útvonalon haladó vonat.
Majd a lámpa zöldre váltott, de egy cigánygyerek egy öngyújtóval a kezében odarohant Boldihoz, és meggyújtotta. Majd elrohant röhögve. Mivel Boldi teli volt benzinnel, alaposan elkezdett égni. Rohangált ide oda, majd az ujságos bódé mellett kifeküdt. Utolsó pillantása a buzik újságára esett, ami ki volt rakva az ablakba.

-Ezek a cigányok nagyon rosszak tudnak lenni!-mondta Dorottya és közben legyintett.
Átmentünk a másik odlalra, már mindjárt ott vagyunk a boltnál. Ekkor észrevettük, hogy Gyurcsány Ferenc zombiként egy nagy pódiumon áll, és beszédet tart a zombiknak, hogy mindenkit egyenek meg stb.
Mi figyeltük ezt, de közben nem figyeltünk magunk elé. Felénk tartott egy kiéheztetett oroszlán. Andrist a szájába kapta futás közben, és elszaladt vele.
Aztán előrenéztünk, és nem találtuk Andrist. nem foglalkoztunk vele. Megtaláltuk a boltot, ahol a cigit vettük volna. Dorottya mondta, hogy kint örködik. Ketten Atival bementünk.
A boltban volt egy TV, amin az ment, hogy a kínaiak zombik, és kilőttek valamiylen rakétát. Nem figyeltünk oda, hanem a pultost kérdőre vontuk. Ám a pultos az asztala alá volt lehajolva, és sírt hogy meg fog halni.
-Nekünk csak a cigi kell öreg!! Lefejellek!!-mondta Ati.
Közben kint több száz zombi sereglett, és ellepték Dorottyát. Megölték.
-Jó jó itt a cigitek csak menjetek már!!-és ideadta a pultos a cigit.

Megfordultunk, rágyújtottunk mindketten.
-Ezért érdemes volt élni!-mondtam bólintva egyet, miközben egy slukkot szívtam.
Ekkor becsapódott az atomrakéta a boltba..

THE END




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat