Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Chucky naplója


Dr Stupid [41945 AL], gazdája Chucky
2004. november 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/41945
2004. november 28.

Helloo

Jajj de rég írtam már ide, mindenki kezdett megnyuigodni... áhh végre biztonságba lehetünk. Már véletlenül se futhatok bele abba a világbarmának a szövegébe. De tévedtek. Háháá!
Úgydöntöttem (s nem a késődélután emgivott KV miatti alvásképtelenség miatt), hogy írok ide. Hogy miért? Nemtudom. Remélem senki nem olvassa el ezt.Se.
Szóval hol is kezdjem. Mondjuk egy jóó viccel! Ok? Jólesz, figyeld meg. Bocsi attól, aki már ismeri. És azon kedves hozzátartozóktól is, akiknek kedves ismerősül felvágta az ereit a vicc olvasatán. Tehát: egy függvény megy a sivatagban. Igen, olyat is tud. Ezt a főiskolán tanultam, hidd el. Egyszercsak előugrik a RÉM!!! "Most derivállak!" És deriválja. Ez rettenetes. Jön a következő függvény, annak is előugrik a RÉM! "Most derivállak!" És deriválja.
Jön a harmadik függvény (hitted volna?),s megint előugrik a RÉM! "most derivállak!" Erre a függvény: "Nono, én vagyok az e az xediken!"
Gyerünk, ne fojtsd magadba a feszülő kacajt, nyugodtan ereszd ki.
A Tied.
Ez oylan sírva röhögős, szerintem. Az előadáson, ahol elhangzott, tömeges önygilkosság történt, a híradó még mindig nyomoz melyik vallás hívei követhették el.
Szóval főiskola. Ha elfogadsz egy jótanácsot: maradj a középiskolában!!! Azt hiszed,h annál pedig nincs rosszabb... de VAN!
Nem, most nem a Mónika shóra gondoltam. S nem, nem a helyért nyavajgó nénikről a buszon. A főiskola! pl december 22-én vizsga... s már alig várom,h a december 24-én délután 5 órakkor tartott pótzh bejelentését.
Najó, mégmielőtt felakasztom magam a karnisra,s mégmielőtt fejedbe vennéd,h megdobsz egy tortával mint a begerjedt szőkakarommondani lilahajú nők a belvárosban, befejezem.

Béke veled



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat