Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Chucky naplója


Dr Stupid [41945 AL], gazdája Chucky
Merhaba!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/41945
Merhaba!


Jupppíííííííííí!

Tegnap érkeztem haza (de csak ha sötétség és világosság váltakozása ezúttal napfordulót jelentett,s nem fejbevágás adagú vodkát). Gólyatábor volt. Büszkén mondhatom, hogy a Bárczi-Neumann-Kandó Gólyatáborában voltam Szolnokon. Gyerekek, ha tehetitek, legyetek Kandósok, vagy legalább Neumannra jussatok be, és életetek legnagyobb élménye vár reátok. Lehet, hogy már a második vizsgaidőszakra egy mekiben végzed főállásban, de ezért akkor is megéri!
Sőt, lesz még Gólyahajó, GólyaTea, Gólyadisznóvágás :)> KIN kupa...
Hogy miről is szólt a tábor? Zene. Sör. Annál is több sör, mint amennyit el tudsz képzelni (csak első nap 300 littyó sör az egyik büféből...), ennél is több röviditóka (szörpika, almalé, narilé, abszint, plussztabletta...)
Itt voltam én. Volt IHB (aki nem tudja miaz, inkább ne is olvassa tovább, mert még biztosan kiskorú), ZTE (ZenésTáncosEszméletvesztés)... a kedvenc Bárczisaim (s néhány elvetemült Neumann-os lány) révén voltak hölgyek is. Szivatás a kaján kívül szinte semmi. Leszámítva a szúnyogokat.
A nyomorult telefonomat kétszer hagytam el, mindkétszer meglett, hála Ványi Zoltán áhitatos totemünk szellemének.
Most még mesélhetnék életképeket, hogy milyen qrva jó volt minden nap tökfőzelék állagú étellel kényeztetni amúgyis próbáratett gyomrunkat, vagyhogy milyen kúúl programjaink voltak, vagyhogy a közeli Cora a "qrva jók vagyunk" csapatindulunktól volt hangos, vagy hogy hajnalban rókákat kergettünk és alig tudtuk összeszedni őket... de nem az igazi. Ott kellett lenni, és szerintem mindenki bánhatja, aki nem szereti a hideg sört, a nőket, vagy az annál is több kigyúrt pasit, a tequillát, a csinos rókalányokat, a férfias rókabácsikat, a véralkoholszint-rekordokat (4tizedszázalék simááán)...
De most abbafejeztem, akit érdekel még, az jelezze, akit meg nem, az hagyjon álmodozni, hogy talán jövőre is átélhetem. A te nyaradban voltak ilyen napok???

Béke veletek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat