Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Chucky naplója


Dr Stupid [41945 AL], gazdája Chucky
2004. 09. 09.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/41945
2004. 09. 09.

Hellooooo naploooo!

Hol is kezdődjön...
Szóval... főiskolai polgár lettem. Sokvan vagyunk, d enem elegen... nem férünk be a legnagyobb előadóüban sem... úgysem, hogyha a kukkeres mókusok kint ülnek egy fán, és onnan jegyzetelenek... de remélem valamelyik csilláron majd szorítanak nekem is helyet.
Juj, el kell mesélnem a mai napomat... nagyon tipikus. Rám jellemző... szóval olyan, mint amikor a tornádó után jégvihar jön és örülünk, mert még nem tűzvész...
Reggel... mit reggel... hajnalban keltem. Vagy fél 8-kor (!!!!!), hogy el tudjak készülni. MErt hát f5-re matek... de 11-kor beiratkozás. Jupí. Végre. Eloszlatják a kételyeimet, kapok Indexet, emg órarendet, s minden jó lesz. Már csak tanulnom kell, meg sörözni és egyedül bilizni és teljes az életem.
Frászt. Végighallgathattam 2ésfél órában azt, amit már negyvenegyszer... de hogy a Neptunon kell-e valamit csinálnom, azt nem tudtam meg. Jajj, de ugorjunk vissza az időben. Reggel, 8 óra 13 perc ZULU: anyám - aki szakértője a témának - közli velem, hogy a 2 fekete-fehér, és két igazolványképemet, nem fogják elfogadni. Hát akkor usgyi... menjek csináltatni. Ő tud is egy üzletet... már kitalálhatnátok... zárva volt. El az EuroPébe... Fotóhal... ott is épp pakolják össze... Ha jobbam meggondoljuk, elég humoros helyzet. Időm már alig, fénykép sehol, anyám okos. De a Határúton van mobilvillogó... 600 rúpia... négy kép, négy perc. Belefér. Kettőn mosolygok, kettőn nem... senki se tudta megmondani melyik-melyik. Ez gáz?
De nagy öröm támad lelkemben: a képek egybe vannak, nincsenek felaprítva. Nálam kés vagy ilyesmi zéro. Rohanás a suliba, nem lenne jó elkésni a Nagy eseményről... de végül szemrebbenés nélkül beadtam a négy felemás képet. Legfeljebb kivágnak: "nem a főiskolához méltó fényképhasználatért."
Épp beértem, leültem,s kezdték is a mókát. De legalább egy fél Chips szaklapot kiollvastama szomszédom nagylelkűségéből.
Csoda: páran megismertek gólyatábor után. Lelkem örvendezik.
Szóval ez röviden. Nem fárasztom amgam tovább. Van most jobb dolgom is hirtelen. De jól esett kiírni amgamból a világ igazságtalanságait. Úgyhogy elnézést az egyáltalán nem vicces hangnemtől, de most inkább égő vágyaim vannak............



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat