Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Chucky naplója


Dr Stupid [41945 AL], gazdája Chucky
szept 21 szeretném a homokórát..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/41945
szept 21 szeretném a homokórát..

...megállítani :)
Tegnap este csúnyán szétcsaptam magam. Hét lövés szarvasvadász, meg néhány merítés házi sör. Az, hogy élek,s nem kőröznek még két államban csak a szerencse műve tán. De miközben pénzem elfogytán sétáltam az esőbe az élet nagy igazságai jobban a szemem elé kerültek.

Van ami mindig változik,s van ami örök. Mi mind változunk, egyik percben még utáljuk a csocsót, következőben méginkább, vagy egyik percben még magányos a pici szíved, következőben már elhagyott. Mész az utcán, a tegnap jut eszedbe, a holnapon rágódsz, s akkor beugrik: a fenébe, már megint nem az vagyok aki voltam (gyerekkoromban a szüleim az olyanoktól óvtak mint amilyenné lettem). A mekiben megsajnált a kiszolgáló személyzet.
Szerencsére vannak dolgok amik mindig megvannak. Mindig van odakint valaki, aki Rád vadászik,s várja a sorszerű találkozást, amikor szétcs*szheti az életed. Mindig lesz ki tönkretegyen. S mindig lesz ellenőr amikor nincs jegyed. Mindig másnapos leszel, ha nem bírod a piát, de mégis annyit iszol amennyi egy csorda elefántot is ellazítana...
Noh mindegy, talán ma nem szabad mélyenszántanom a gondolataim világában, mert még kinő valami.

Szombaton Zorall



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat