Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Chucky naplója


Dr Stupid [41945 AL], gazdája Chucky
2005. szept 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/41945
2005. szept 23.

Úgy rákaptam most erre a mókára. Vagy csak agyonnyom az unalom, nem is tudom.
Najó, unalomról nem lehet beszélni, most is lenne mit csinálni. Valahogy mégse megy semmi se. Nem tudom mi tett be ennyire, olyan nagy borzadalom nem történt. Vagy lehet mégis. Lehet elkapott valami kórság. Néha félrever a szívem, szinte már fibrillál. Bár nem a szívroham előtt stasztikusan kimutatható jelenségről van szó.
Ez lehet valami más... valami félelmetesebb, sötétebb nagy titok, amire nincs is gyógyír. Ha van is, csak receptre, de nincs pénze kiváltani. Tüneti kezelés van csak erre a halálós szörnyre... bár az tömeges agysejt pusztulással jár. Hiába, ezek az érzéstelenítő foyladékok már csak ilyenek. Ez az örvény bárkit elkaphat, nem kérdez semmit. Te mindened odaadod önként,s ő mindent el is visz... de ha ez neki nem elég láthatod ahogy búcsút int, hatalmas darabbal belőled. Padlóra kerülsz. "Földet rá", hangzik fel a körülötted álló tömegből. Nem hiába adnak női neveket mostanában a hurrikánoknak. :)
Óvakodj a hétbetűs misztikumtól. Élve megesz, eltemet. Elfelejted saját magadat, mintha meg se születtél volna. Holnap Zorall. Az talán mindenkinek jót fog tenni...

I don't know where it will end, the sun has set.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat