Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Chucky naplója


Dr Stupid [41945 AL], gazdája Chucky
Vultures waiting

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/41945
Vultures waiting

Tudjátok van az az érzés, amikor az ember feje fölött köröznek a dögkeselyűk. Ezek olyan napok. Ilyenkor minden összejön. Csőstül. A baj. Legszívesebben lecsapnám a sisakrostéjt, kiraknám a dárdákat,s aludnék amíg véget nem ér az egész, de úgy az ember a saját kardjába dől, s megfullad a saját mocskában. Remek halál.
Ezért volnának ott a barátok. Nem engednek elaludni, vagy valami. Ha kívülről láthatám magamat, mondanám, hogy "Höhöh, ezt beoptad lúzer. Na gyere igyunk egy sört". Üzenet az agynak: törekedni valami tudathasadásos állapotra, olyankor sosincs egyedül az ember. Persze a démonok a fejedben is kiváló társaság, de mégsem az igazi ebben a materiális világban.
Szerintetek meddig bírja az embert az idült alkoholizmus nyújtotta zsibbadt állapotban? Amíg fel nem szabadul egy ágy a detoxikálóban? Ismét szép befejezés.
De van más is, hasonló kilátásokkal kecsegtető. Amikor cssak lentebb érzed magad,s bárcsak valaki más lehetnél, amikor már nem látsz úgy, ahogy valaha láttál, nem érzel úgy, ahogy valaha éreztél, amikor nem tudsz szembe szálni semmivel se, akkor van megoldás: ha egyszer belövöd nem érdekes ki voltál, az életed egy szemét, fuss el. Újabb magasztos végzet.
És persze ott van, hogy megőrizd még csepnyi méltóságod,s eltűnj a lefojóban örökre... de ez ellenkezik még az ember hitével. De aztán majd a "barátok" mondhatják: "ez egy fura gyerek volt, mire számítottál?", "hát igen, nem vagyunk mi hősök, én is éphogy túlélem magam". Ez van.
Így ottmarad hősünk a semmi közepén, árván. Igen, árván.
Érdekes. Van egy lánc, ami soha nem szakad meg. Bizony. Erre én is csak nemrég jöttem rá. Ha jobban megfigyeled ugyanarra a sorsra jutsz, mint szüleid. Nézz szembe vele baba. Ha már ők elzüllöttek akkor bravúros lesz épnek maradni.
A sötét felhők összegyűltek. Bármelyik pillanatban...

Megoldást ma sem találtam, reménykedünk, hogy talán mégse lehet ennél rosszabb. Talán mégse halunk meg.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat