Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Chucky naplója


Dr Stupid [41945 AL], gazdája Chucky
2004. augusztus 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/41945
2004. augusztus 19.

Hűha, hol is kezdjem...

Szóval. Elvitték a TV-m. Nem, most az aktuális havi törlesztőrészlet a BSA-nak... nem. Vagyis pontosabban elvittem. Én balga.
Tehát lementünk nagypapámhoz egy kis faluba. Én vezettem a kocsit. Vagyis ez nem pontos. Azt a négykerekű valamit, a Mi Autónkat. Semmi baj se lenne vele, ha nincs megpakolva a TéVémmel, két idegtépő szülővel, s nem én ülök a volánnál. Szeretném azt hinni,h egy oylan kocsi van alattam, ami nem sír fel mint egy másfélperces csecsemő amikor ötösben gázt adok, hogy hátha megkönyörül rajtam a lejtő és tépünk 140-el...
Szóval leszenvedtünk meg haza... kikerültem az összes nyergesvontatót és őrült Audisokat az autópályán, és túléltem. Sajnálhatjátok. Jut eszembe, rengeteg idióta hülye baromállat van az utakon. Ha tehetitek ne üljetek volán mögé... félelmetes. A 18 év alatt, amennyi e világon rá kellett volna döbbennem, hogy az emberek többsége félelmetesen hülye... de ha kocsit raknak alájuk elszáll az agyuk, s helyére valami hatalommániás manó költözik, aki habzószáj rángatja a kormányt és ész nélkül megy jobbra balra... de csodálkozni fognak, ha utol érem őket a lámpánál és kirángatom a kocsijából... I've got a bad habbit... ha ez mond valakinek valamit.
Azért történt ma egy jó dolog amit megoszthatok veletek.
Voltam vásárolni.
Nem aludtam ki magam, már két napja. Kezd vörössé válni a szemgolyóm... egy kiskölök a buszon azthitte eperfagyi és elkezdte nyalogatni...
Jah és vásárlás előtt (ha meg van még az a fonál) egy attraktív szőke hölgy felhívta a figyelmemet, hogyha veszek 3 üveg búzasörcsit, kapok egy söröskorsót, pontosabban serleget (nincs füle). Hát vettem. Amúgy is rég ittam (majdnem egy hónapja). Úgyhogy juhé!
Az első üveget már el is fogyasztottam.

Huhh, dejólesett kicsit gépelni. Röhögj a helyesírási hibákon, aztán folytasd a pornóletöltést. Jó szórakozást



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat